Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Ne Zaman Açılacak? Kim Milyoner Olmak İster Yeni Sezon Ne Zaman?

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü yeni sezonu ne zaman? Arda isimli yarışmacının 1 milyon TL'lik sorusu ne zaman açılacak? Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soru, programın süresi bittiğinden açılamamıştı. İzleyiciler yeni bölüm tarihini araştırıyor.

Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Ne Zaman Açılacak? Kim Milyoner Olmak İster Yeni Sezon Ne Zaman?
Yayın Tarihi: 10.07.2019 13:33:00

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü merak ediliyor. Arda Ayten isimli 19 yaşındaki genç yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'de önüne gelen soruların tamamını doğru cevaplayıp son soruya ulaşmayı başardı! Arda'nın 1 milyon TL'lik sorusu, yarışmanın süresi yetmediği için bir sonraki bölüme kalmıştı.

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde, Arda Ayten ve izleyiciler 1 milyon TL'lik yeni soruyu görecek. 19 yaşındaki Arda, final sorusunu doğru cevaplayabilecek mi yoksa 250 bin TL'yi alıp yarışmaya veda mı edecek? Bu soruların yanıtı Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde belli olacak! 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kim Milyoner Olmak İster izleyicisi, yeni bölümü merakla bekliyor. 19 yaşındaki Arda, yarışmaya devam edecek ve 1 milyon TL'lik soruyu açtıracak. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümü, ATV Yayın akışında yer almıyor.




Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sezon finali yaptığı ve 1 milyon TL'lik yeni sezonda açılacağı öğrenildi! Kim Milyoner Olmak İster yarışması, yeni sezonda Arda Ayten'in 1 milyon TL'lik sorusuyla başlayacak. Yeni sezon tarihi henüz netlik kazanmadı.

ARDA AYTEN 1 MİLYON TL'LİK SORU AÇIKLAMASI

19 yaşındaki Arda Ayten, 1 milyon TL'lik soruyla ilgili kendisine sorulan soruya, yarışmanın sezon finali vermesi dolayısıyla daha da hazırlanacağını, ancak bunun için ekstra bir çaba içinde olmadığını her zamanki gibi kitap okumaya devam ettiğini aktardı. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR