Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Ne Zaman Açılacak?

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de Arda 1 Milyon TL'lik soruya ulaştı. 1 Milyon TL'lik soru ne zaman açılacak? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Sizler için araştırdık...

Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru Ne Zaman Açılacak?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 00:43:00

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Arda Ayten isimli 19 yaşındaki genç yarışmacı bütün soruları doğru cevapladı ve 1 milyon TL'lik büyük soruya kadar ulaştı. Geçtiğimiz bölümde Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmanın son sorusuna kadar gelen Arda Ayten, 1 milyon TL'lik soruyu göremeden yarışmanın süresi bitmişti. 1 Milyon TL'lik son soru Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde açılacak! Arda, 1 Milyon TL'yi alabilecek mi?

Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri, büyük 1 milyon TL'lik soruyu heyecanla bekliyor. İzleyiciler, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, 1 milyon TL'lik soru ne zaman açılacak? Sorusunun cevabını araştırıyor. 


KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

19 yaşındaki Arda Ayten, yarışmaya damgasını vurmayı başardı. Parası olmadığı için yılda sadece 150 kitap okuyabildiğini anlatan ve daha fazla kitap okuyabilmek için yarışmaya katıldığını aktaran Arda Ayten, 1 milyon TL'lik soruyu görecek! 1 Milyon TL'lik soru, geçtiğimiz bölümde sürenin bitmesi nedeniyle yayınlanamamıştı.

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümünün yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve 1 Milyon TL'lik sorunun hangi tarihte açılacağı merakla bekleniyor. ATV yayın akışında henüz Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümüne dair detaylar yayınlanmadı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölüm tarihi belli olunca sizlerle paylaşacağız. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR