Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyon TL'lik Soru Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarında ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soru ne zaman açılacak? Kim Milyoner Olmak İster yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yarışmacı Arda Ayten'in ulaştığı 1 milyonluk sorunun ne zaman açılacağı merak konusu oldu...

Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyon TL'lik Soru Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman?
Yayın Tarihi: 8.07.2019 21:15:00

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik soru ne zaman açılacak? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İzleyiciler, Kim Milyoner Olmak İster'de uzun bir süreden sonra 1 milyon TL'lik soruyu görecekler. Yarışmaya katılan Arda Ayten isimli 19 yaşındaki yarışmacı, tüm soruları doğru yanıtlayarak tam 1 milyon TL'lik final sorusuna ulaşmayı başardı.

Her hafta Cumartesi akşamları yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması geçtiğimiz hafta 6 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanmayınca izleyiciler, Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik sorunun yayınlanacağı, açılacağı yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYON TL'LİK SORU NE ZAMAN AÇILACAK?


ATV yayın akışında her zaman Pazartesi ve Cumartesi akşamları yer alan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında saat ve gün değişikliği yapıldı. ATV, yaz sezonunu gelmesiyle birlikte Kim Milyoner Olmak İster'in yayın gün ve saatinde değişikliğe gitti ancak bu değişikliği izleyicilerle paylaşmadı.

ATV'nin resmi yayın akışında Kim Milyoner Olmak İster yarışması yer almıyor, bu yüzden de Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik sorunun açılacağı yeni bölümün tarihi henüz netlik kazanmadı. 

Kim Milyoner Olmak İster'de Arda'nın 1 milyon TL'lik soruyu göreceği yeni bölüm tarihi belli olunca sizlerle paylaşacağız, şimdilik kesin bir durum yok. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR