Kemal Sunal Cenazesinde Neler Yaşandı Cenaze Görüntüleri Usta oyuncu Kemal Sunal'ın Ölüm Yıldönümü

Onlarca filmde rol alan ve Türk sinemasının en büyük efsanelerinden biri olan Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde birçok video ve görsel paylaşılıyor. Kemal Sunal 3 Temmuz günü aramızdan ayrılmıştı. Kemal Sunal'ın cenazesinde neler yaşandı?

Kemal Sunal Cenazesinde Neler Yaşandı Cenaze Görüntüleri Usta oyuncu Kemal Sunal'ın Ölüm Yıldönümü
Yayın Tarihi: 3.07.2019 14:08:00

Türk Sinemasının efsane isimleri arasında yer alan Kemal Sunal, bugün 19. ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı. Filmleri halen büyük ilgi ve beğeniyle izlenen Kemal Sunal'ın ölüm nedeni, neden öldüğü ve cenazesiyle ilgili videolar paylaşılıyor. 19. ölüm yıl dönümünde Kemal Sunal, hayranları ve tüm Türkiye tarafından yad ediliyor. 

3 Temmuz Çarşamba günü, Kemal Sunal'ın Zincirlikuyu'daki mezarlığında bir anma töreni düzenlendi. Anma töreninde Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal ile damadı Ömer Öztüyen'le birlikte Kemal Sunal hayranları katıldı. Kemal SUnal, 19 yıl önce tam bugün aramızdan ayrılmıştı.


KEMAL SUNAL'IN CENAZE GÖRÜNTÜLERİ 



Kemal Sunal'ın ölmeden önceki son görüntüleri merak edilip araştırılıyor. Kemal Sunal, geçirdiği kalp krizi sonucu 2000 yılında hayata gözlerini yumdu. Geriye ondan onlarca film ve sanat eseri kaldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR