Kemal Burak Alper, İlkyaz Arslan ve Hüseyin Sevimli Behzat Ç dizisinde

BluTV ile yeniden başlayacak olan Behzat Ç dizisinin yeni oyuncuları belli oldu! Hayalet, Akbaba ve Behzat amirin yanı sıra Kemal Burak Alper ile İlkyaz Arslan ve Hüseyin Sevimli de Behzat Ç. dizisinde rol alacak.

Kemal Burak Alper, İlkyaz Arslan ve Hüseyin Sevimli Behzat Ç dizisinde
Yayın Tarihi: 27.06.2019 15:40:00

Fenomen dizisi Behzat Ç. yeni bölümleri ile tekrardan BluTV platformunda yayın hayatına başlıyor. Kısa süre önce duyurulan ve Türk dizi izleyicilerini heyecanlandıran Behzat Ç. yeniden başlıyor haberinin ardından Behzat Ç dizisinin teaserları da dönmeye başladı. Behzat Ç. dizisinin oyuncu kadrosu da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Inter Medya yapımcılığında hazırlanan ve yeni bölümleriyle BluTV platformunda yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin başrolünde "Behzat Amir" rolüyle yine, olmazsa olmaz şekilde Erdal Beşikçioğlu'nu izleyeceğiz. Ancak bu kez Behzat Ç. dizisinde bazı yüzler değişecek. 

Star TV ekranlarında 3 sezonda reyting rekorları kıran ve fırtınalar estiren Behzat Ç. dizisi, şok bir kararla bitmişti. Behzat Ç. dizisinin izleyicileri, uzunca bir süredir dizinin yeniden başlaması için sosyal medya ve birçok platformda düşüncelerini dile getiriyordu. Behzat Ç. dizisi yeni sezonda BluTv dijital yayın platformunda yeni bölümleriyle yayınlanacak! Behzat Ç'nin oyuncu kadrosuna birçok yeni isim de dahil oluyor.


BEHZAT Ç DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR DAHİL OLUYOR 

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu (Hayalet), Berkan Şal (Akbaba) gibi Behzat Ç. dizisiyle efsaneleşmiş oyuncuların yanı sıra ekibe Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli ve İlkyaz Arslan'da katıldı. 



Kısa bir süre sonra BluTv'de yeni bölümleriyle yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisine 3 yeni transfer geldi. Kemal Burak Alper, Güvercin filminin başrolünde yer alıyordu. Hüseyin Sevimli ise Haluk Bilginer'in tiyatro oyununda "Kral Lear" rolündeydi. Behzat Ç. yeni 3 genç oyuncusuyla yepyeni bir dizi serüvenine hazırlanıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR