Kazakistan'da Arap İşçilere saldırı Kazak Kızla fotoğraf paylaşan Arap işçi özür mesajı yayınladı!

Kazakistan'da Arap kökenli bir saha müdürünün Kazak bir kızla paylaştığı "müstehcenlik" içeren fotoğrafın ardından birçok saldırgan Arap işçilere saldırdı. Kazakistan'da Arap işçilere yönelik linç girişimlerinin ardından ülkeden kaçan, fotoğrafın sahibi saha müdürü özür mesajı yayınladı!

Kazakistan'da Arap İşçilere saldırı Kazak Kızla fotoğraf paylaşan Arap işçi özür mesajı yayınladı!
Yayın Tarihi: 29.06.2019 18:27:00

Kazakistan'da 29 Haziran günü yaşanan kan dondurucu olayda, Kazak bir kızla müstehcen bir fotoğraf paylaşarak Kazakistan'da gündem olan Arap inşaat saha müdürü, ülkeden kaçmak zorunda kaldı! Ancak saldırganlar, önlerine gelen Arap inşaat işçilerine saldırmaya ve ırkçı saldırılarda bulunarak linç etmeye girişti. 

Yaşanan olaylar büyük boyuta ulaştı ve ırkçı bir saldırı boyutunu aldı. Olayın büyümesiyle Kazakistan'dan kaçan, fotoğrafın sahibi Arap saha müdürü, sosyal medyadan özür mesajı yayımladı. Moskova'da olduğunu aktaran Arap saha müdürü, resmi hiçbir kötü imada bulunmadan ve hiç kötü bir şey düşünmeden çektim diyor. 


KAZAKİSTAN'DA ARAP İŞÇİLERE LİNÇ - OLAY GÖRÜNTÜLER...

Kazakistan'da yaşanan Irkçı saldırının ardından polis ve güvenlik güçlerinin bölgede tansiyonu düşürmesi bekleniyor ancak birçok Arap işçinin ağır şekilde yaralandığı ve linç girişimine maruz kaldığı sosyal medyadaki videolarda gözler önüne seriliyor.

Şuan için Kazakistan'daki durumla ilgili yeni bir bilgi yok. Görüntüleri yayın politikamız gereği sizlerle paylaşamıyoruz. Olayla iligli yeni bilgiler geldikçe paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR