Kardeşim Benim filmi Nerede çekildi? Oyuncuları ve Konusu

Bu akşam televizyonda izleyicisiyle buluşacak Kardeşim Benim filmi, film severlerin dikkatini çekmeyi başardı. Kardeşim Benim izleyicisi, Kardeşim Benim filmi nerede çekildi? Kardeşim Benim filminin oyuncuları kimler ve konusu ne? Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Kardeşim Benim filmi Nerede çekildi? Oyuncuları ve Konusu
Yayın Tarihi: 22.08.2019 13:59:00

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Kardeşim Benim serisinin ilk filmi izleyiciler tarafından yeniden beğenildi! 2016 yılında vizyona giren Kardeşim Benim filminin detayları merak ediliyor. Kardeşim Benim filmi Nerede çekildi? Kardeşim Benim filminin oyuncuları kimler? Kardeşim benim filminin konusu ne? Tüm bu soruların yanıtı araştırılıyor.

15 Ocak 2016 tarihinde beyazperdede vizyona giren Kardeşim Benim filmi, toplamda 2 milyon 70 bin 949 seyirci tarafından izlenmiş ve 23 milyon 134 bin TL hasılat elde etmişti. Kardeşim Benim filminin yönetmenliğini Mert Baykal yapıyor. Film, bu akşam TV'de izleyicisiyle buluşuyor.

KARDEŞİM BENİM FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?


Kardeşim Benim filminde Murat Boz, Burak Özçivit, Aslı Enver, Burak Satıbol, Ferdi Sancar, Gözde Mutluer, Nasan Kesal ve Ahmet Gülhan yer alıyor.

KARDEŞİM BENİM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kardeş Benim filmi senaryo itibariyle bir yol hikayesi... Bir yolculuğu konu alan Kardeşim Benim filminin çekimleri Assos, İzmir ve İstanbul’da yapıldı. 

KARDEŞİM BENİM FİLMİNİN KONUSU NE?

Çocukluklarından sonra küsen 2 "ünlü" kardeş, babalarının ölümüyle tekrar bir araya gelmek "zorunda" kalmışlardır. Bu iki kardeş, babalarının cenazesi için uzun bir yolculuğa çıkarlar. Yolculukta yanlarına basından güzel bir kız da kimliğini saklayarak eşlik edecektir. Ortada birde babalarından kalan bir vasiyet vardır...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR