Kardeş Çocukları neden final yapıyor? Kardeş Çocukları son bölümde neler oldu

Star TV'nin geçtiğimiz sezon başlayan ve pazar akşamları yayınlanan dizisi Kardeş Çocukları gerek hikayesi gerek kadrosuyla çok beğenilmişti. Yeni sezonda salı gününe alınan dizi ise istenilen gibi gitmeyince final kararı gecikmedi. Peki Kardeş Çocukları neden final yapıyor?

Kardeş Çocukları neden final yapıyor? Kardeş Çocukları son bölümde neler oldu
Yayın Tarihi: 8.10.2019 17:03:00

Star TV'nin yeni sezonda salı akşamları yayınlanan dizisi Kardeş Çocukları ikinci sezonuyla ekranlara geliyordu. Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kardeş Çocukları bitiyor mu? Kardeş Çocukları neden final yapıyor? her yerde aranmaya başladı. 

İki kız kardeşin yıllar sonra karşılaşmasıyla başlayan hesaplaşmayı konu alan Kardeş Çocukları bu akşam yayınlanacak 21. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizileriyle rekabet etmeye başlayan Kardeş Çocukları ne yazık ki bu güçlü yapımlarla baş edemedi ve erken final yapmak zorunda kaldı. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

İlk bölümünden beri sabit bir izleyici kitlesine sahip olan Kardeş Çocukları yeni sezonda başarısız reyting bir grafiği çizdiği için final kararı aldı.




KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜM ÖZETİ

Yıldırım’ın Ümran’a evlenme teklif etmesi Hayat ve Umay’ın kalplerinde bomba etkisi yaratır. Hayat annesine olan bütün kırgınlığıyla Savaş’a sığınırken, Umay’ın dengesi tamamen bozulur. Adnan, yalıdaki yemekte yaşanan bütün gelişmeleri takip edip, rotasını Umay’dan Ümran’a doğru kırarken, Umay, Reşat’ın Hayat ve Yıldırım’la ilgili gizli gündeminden habersiz, Yıldırım ve Ümran’ın evlenmesine engel olmak için hızla harekete geçer.

Hayat, Savaş’a karşı yaşadığı duygu karmaşasından kaçmak isterken işleri iyice karıştırırken Savaş ise gözünü karartmış Hayat’ın peşindedir. Ümran, ortağı olduğu yalanların ve yıkıcı gerçeklerin arasına sıkışmış, Yıldırım’a gönlünden geçen cevabı veremezken, baba ve kızı birbirine kavuşturmak için çıktığı yolda giderek umudunu daha çok kaybeder. Ümran’ın tüm umutları tükenmişken kadere doğru atılan küçük bir adımın bütün yolları açacağından habersizdir




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR