Kardeş Çocukları başarısını katladı! Artık sırtı yere gelmez

Star TV'nin iddialı yeni dizisi Kardeş Çocukları dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Büyük bir başarıya imza atan Kardeş Çocukları dizisi reyting mücadelesinde zirveyi kimseye kaptırmadı. İşte detaylar...

Kardeş Çocukları başarısını katladı! Artık sırtı yere gelmez
Yayın Tarihi: 11.02.2019 13:52:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan, Engin Alkan ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları 10 Şubat Pazar akşamı 3. bölümüyle ekranlara geldi.

Yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu Kardeş Çocukları'nın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

​Kardeş Çocukları, Umay (Nur Fettahoğlu) ve Ümran (Ayça Bingöl) adında iki kardeşin uzun yıllar ayrı kaldıktan sonda ilginç tesadüfler ile yeniden yollarının kesilmesinin hikayesini konu alıyor. 


10 Şubat Pazar akşamı 3. bölümüyle ekranlara gelen Kardeş Çocukları büyük bir başarıya imza attı. Gerek oyuncularının performansı gerek hikayesiyle çok beğenilen Kardeş Çocukları 3. bölümüyle reyting yarışında üç kategoride de zirveye oturdu.

Kardeş Çocukları, Total grubunda 7,72 reytingle,  AB grubunda 7,62 reytingle, ABC1’de de 7,35 reytingle zirvenin yeni sahibi oldu.

Bu başarısıyla pazar akşamlarında kalıcı olacağını ispatlayan Kardeş Çocukları, yeni bölümleriyle her pazar Star TV'de...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR