Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı izle! Ümran her şeyi Hayat'a anlatacak

Star TV'nin yeni başlayan iddialı dizisi Kardeş Çocukları'nın 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz bölümde Yıldırım ve Ümran'ın karşılaşmalarıyla çember iyice daraldı. Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? İşte detaylar...

Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı izle! Ümran her şeyi Hayat'a anlatacak
Yayın Tarihi: 18.02.2019 22:32:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan, Engin Alkan ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları'nın 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeş Çocukları 5. bölümü herkes heyecanla bekliyor. Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanında ise geçmişin izleri Umay'ın işini iyice zorlaştıracak. İşte detaylar...

Son bölümdeYıldırım ve Ümran'ın karşı karşıya gelmesi, Umay'ın zor durumda kalmasına sebep olurken Hayat doktor Yıldırım Saner'den iyice şüphelenmeye başlıyor.

Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanında Hayat annesini Yıldırım Saner konusunda sıkıştırmaya başlarken, bir şeyler döndüğünün de farkında olduğunu bas bas bağırdı.



Öte yandan gerçeklerin ortaya çıkmasından çok korkan Umay ise bu uğurda Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanında ablası Ümran'a iş birliği teklif etti. 


Bu teklifi geri çeviren Ümran'ın ise Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanında Hayat'a gerçekleri anlatmak istediği ortaya çıktı. Peki Hayat gerçekleri öğrenecek mi?

Bunu henüz bilimyoruz ama Kardeş Çocukları 5. bölümüyle izleyenlere heyecan dolu bir akşam yaşatacak.

Kardeş Çocukları 5. bölümüyle 24 Şubat Pazar akşamı Star TV'de...

Videodan Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR