Kardeş Çocukları 5. bölüm 2. fragmanı izle! Umay Pandora'nın kutusunu açıyor

Star TV'nin yeni başlayan iddialı dizisi Kardeş Çocukları'nın 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldırım'la karşılaşmasıyla iyice tedirgin olan Umay, Pandora'nın kutusunu açıyor. İşte detaylar...

Kardeş Çocukları 5. bölüm 2. fragmanı izle! Umay Pandora'nın kutusunu açıyor
Yayın Tarihi: 21.02.2019 23:19:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan, Engin Alkan ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları'nın 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kardeş Çocukları 5. bölümü herkes heyecanla bekliyor. Kardeş Çocukları 5. bölüm 2. fragmanında ise oldukça ilginç detaylar var.

Son bölümde Yıldırım ve Ümran'ın karşı karşıya gelmesi, Umay'ın zor durumda kalmasına sebep olurken Hayat doktor Yıldırım Saner'den iyice şüphelenmeye başlıyor. Öte yandan Yıldırım'ın karşısına çıkmasıyla allak bullak olan Umay, sırlarıyla baş etmekte bir hayli zorlanıyor.

Kardeş Çocukları 5. bölüm 2. fragmanında sadece aile olmak istediğini söyleyen Hayat, teyzesine toz kondurmamaya devam ediyor. Öte yandan Yıldırım'la karşılaşmayı sindiremeyen Umay ve Ümran ise işin içinden nasıl çıkacaklarını bilemiyorlar. 

Kardeş Çocukları 5. bölüm 2. fragmanındaki esas bomba ise Umay'ın ağzından dökülen sözler oldu. Hayat'ı karşısına alıp Yıldırım Saner'e aşık olan iki kız kardeşin hikayesini anlatacağını söylüyor.

Kardeş Çocukları 5. bölümde Umay'ın anlatacaklarının nelere mal olacağını, Hayat'ın ne tepki vereceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...

Kardeş Çocukları 5. bölümüyle 24 Şubat Pazar akşamı Star TV'de...


Videodan Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Kardeş Çocukları 5. bölüm 2. fragmanı: 



Kardeş Çocukları 4. bölümde neler yaşandı?

Ümran, köyde Cemal dehşeti yaşarken Umay ise yıllar sonra karşısında bulduğu Yıldırım’la hayatının sınavını verir. Yıldırım’ın teyzesi için sıradan biri olmadığının farkında olan Hayat geçmişin peşine düşer. Hayat’ın artık kendileriyle yaşayacağını kabullenmek zorunda kalan Umay, onu kendi dünyasına alıştırmak için adeta baştan yaratır. Hayat’ın pırıltılı dünya ile sınavı olanca şiddetiyle başlarken, İstanbul’dan Karalılar’a gelen haberler, Ümran’ı harekete geçirir.

Ümran, hayatının yüzleşmesine yürüdüğünden habersiz, kızına sahip çıkmak için soluğu İstanbul’da alır, ancak karşısında bambaşka bir Hayat bulur. Diğer yanda Umay, Yıldırım ve Reşat arasında kurulan mecburi bağın sancılarıyla uğraşırken, Hayal ve Hayat arasındaki bağ ise, iki kızın birbirinden habersiz Volkan’a duydukları heyecanla sınanmaya başlar. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR