Kanal D'den şaşırtan hamle! Gelinim Mutfakta bitecek mi

Son zamanlarda yeni projelerine ağırlık veren Kanal D yepyeni bir stil programıyla izleyicilere ulaşacak. Ancak yeni stil programının hafta içi her gün yayınlanacak olması izleyenleri korkuttu. Peki Gelinim Mutfakta bitecek mi? İşte detaylar...

Kanal D'den şaşırtan hamle! Gelinim Mutfakta bitecek mi
Yayın Tarihi: 22.02.2019 13:34:00

Son zamanlarda düşen izlenme oranlarını yükseltmek için yeni projelerine ağırlık veren Kanal D, yeni bir stil programının hazırlığını yapıyor. İşte Benim Stilim'in farklı bir versiyonu olacak yeni moda programı hafta içi her gün yayınlanacak. 

Ancak bir açıdan bu durum Kanal D izleyicilerini endişelendirdi. Çünkü Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hali hazırda yayınlanıyor. Peki Gelinim Mutfakta bitecek mi?


Kanal D'nin yeni stil programının hazırlıklarının başladığını duyan izleyiciler ise Gelinim Mutfakta için korkmaya başladı. Peki Gelinim Mutfakta bitecek mi?

Sunuculuğunu Ivana Sert'in yapacağı yeni stil programında Uğurkan Erez de yer alacak. Peki Gelinim Mutfakta bitecek mi?

Konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi ancak Kanal D'nin yeni stil programıyla nasıl bir yayın akışı düzenleyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR