Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın Kıraç'a tepki gösterdi! Bu tarz cahilce açıklamalar...

Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın'ın dünkü yayında ünlü şarkıcı Kıraç'ın verdiği röportajda kadınlar için söylediklerine sert sözlerle tepki gösterdi. İşte o tartışma...

Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın Kıraç'a tepki gösterdi! Bu tarz cahilce açıklamalar...
Yayın Tarihi: 1.10.2019 15:46:00

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Kıraç geçtiğimiz gün verdiği röportajda "Şehirli kadın çocuk bakmayı geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor. Bu algı yanlış. Bu yanlış algıyı parçalamak lazım." diyerek yeni bir tartışma başlattı. Bu sözlere destek verenler olurken, sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte bu tepkilerden biri de Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın'dan geldi. 

"KAHVALTIYI KADIN HAZIRLAMAZ"

Dün canlı yayında bu sözlere yer veren Buket Aydın, Kıraç'a ''Gerçekten Kıraç'ın özür dilemesi gerekiyor. Biz burada her gün kadına şiddet haberlerini, kadın cinayeti haberlerini aktarmaktan bu kadar bıkmışken, kadına şiddeti tetikleyen, kadının evde baskılanmasını destekleye bu açıklamanın bir sanatçıya yakışmadığının altını çizmek istiyorum. Kahvaltıyı kadın hazırlamaz. Senelerce annem çalışırken sevgili babacığım bana çok kahvaltı hazırlamıştır. Hayat müşterektir. Bu tarz cahilce açıklamaların artık son bulması gerekiyor, özellikle sanatçılarımıza yakışmıyor'' diyerek sert bir tepki gösterdi.


Bazen kendisine de sosyal medyadan tepki yağan Buket Aydın'a birçok kişiden destek geldi.  

KIRAÇ'TAN CEVAP GELDİ

Buket Aydın'ın tepkisine şarkıcı Kıraç'tan yanıt da gecikmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden ünlü spikere cevap veren Kıraç, "Bunu yapmaya hakkın yok @buketaydin! Sahip olduğun ekrandan benim hakkımda uydurduklarınla herkesi ve özellikle kadınları kandırmaya hakkın yok. Benim söylediklerimden böyle saçmalıklar çıkmaz!" diyerek kendini savundu. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR