Kanal 7'nin yeni dizisi Yemin izleyenlerden tam not aldı! Peki Yemin 2. bölümde neler olacak

Kanal 7'nin yeni dizisi Yemin dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Yemin dizisi izleyenlerden tam not aldı. Peki Yemin 2. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kanal 7'nin yeni dizisi Yemin izleyenlerden tam not aldı! Peki Yemin 2. bölümde neler olacak
Yayın Tarihi: 19.02.2019 13:28:00

İki yeminli aşığın hikâyesinin anlatıldığı yeni günlük dizi Yemin, hikayesiyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen Yemin, izleyenlerden tam not aldı. Peki Yemin 2. bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi kadrosunda Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar gibi isimler yer alıyor.

Yemin dizisinde Reyhan karakterini Özge Yağız, Emir karakterini Gökberk Demirci, Kemal karakterini Can Verel, Cavidan karakterini Arcan Gürses, Hikmet karakterini Berkant Müftüler ve Cemre karakterini Ceyda Olguner canlandırıyor.

İlk bölümüyle çok beğenilen Yemin dizisi oldukça güzel yorumlar aldı. Hikayesiyle çok beğenilen Yemin dizisinin gelecek bölümlerini izleyiciler heyecanla bekliyor. Peki Yemin 2. bölümde neler olacak?



Peki Yemin 2. bölümde neler olacak?


Emir babasına karşı mı gelecek; yoksa Reyhan’la evlenmeyi kabul mü edecektir? Reyhan geri dönülmez bir yola girerken, Emir’in isyanı işleri iyice çıkmaza sokar. Cavidan ne yapıp edip bu evliliğe mani olmalıdır, onun gelin adayı sosyetik bir aileye mensup olan Cemre’dir.

Hikmet’in küçük kardeşi Kemal ise bambaşka bir dert içindedir. Kendini, üç yaşındaki kızına adayan genç adam, hayatının bir gece yarısı evine giren davetsiz bir misafirle değişeceğinden habersizdir.

Yemin yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 19:00'da Kanal 7 ekranlarında...





 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR