Kalk Gidelim yeni sezon başlama tarihi açıklandı! Kalk Gidelim 74. bölüm ne zaman

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim eğlenceli bir sezon finali ile ekranlara veda etmişti. Yeni sezon hazırlıkları yaz boyu devam eden Kalk Gidelim dizisinin ekranlara dönüş tarihi belli oldu. Peki Kalk Gidelim 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kalk Gidelim yeni sezon başlama tarihi açıklandı! Kalk Gidelim 74. bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 10.08.2019 10:47:00

TRT1'in oldukça geniş bir izleyici kitlesi olan Kalk Gidelim adlı dizisi 73. bölümüyle 2. sezonuna veda etmişti. Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Meptap Bayri gibi isimlerin paylaştığı Kalk Gidelim bir süredir yaz tatilindeydi.

Rakiplerinden önce sezona başlamak isteyen Kalk Gidelim ekibinden dönüş tarihi geldi. Haliyle Kalk Gidelim 74. bölüm ne zaman ekranlara gelecek? merak ediliyor.

KALK GİDELİM YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kalk Gidelim dizisinin 3. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken beklenen tarih geldi. Kalk Gidelim 74. bölümüyle 17 Ağustos cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında olacak.


 

KALK GİDELİM 73. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seyfettin ve Mustafa Ali ata yadigarı baba evini kaybetmemek için ellerinden geleni yapsalar da Dal sülalesinin eve ve araziye ortak bazı fertleri fiyatı yükselttikçe yükseltirler. Evin akıbetini köydeki herkes öğrenir. Sefer, Meryem ve diğer köylüler de kendilerince yardım etmenin yolarını ararlar. Şakir de kendi yöntemleriyle gerekli parayı bulmaya çalışır. Evi kurtarma macerasında gerek Seyfettin, Mustafa Ali ve Halil gerekse çocukları ummadıkları bazı durumlarla karşılaşırlar.

Doğup büyüdükleri, zora düşünce sığındıkları baba ocağı adım adım elden giderken Sevda, Hatice, Nurcan ve Nuriye de ellerini taşın altına koyup harekete geçerler. Hacı Hüseyin’in başlarında olduğu evleri elden çıkmasın diye bütün ahali topyekûn seferber olmuş bir şekilde hareket etse de Nusrettin ve Celil’in inadını kırmakta zorlanacaklardır.  




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR