Kalk Gidelim bu akşam var mı yok mu? Neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

TRT1'in çok sevilen cumartesi dizisi Kalk Gidelim bu akşam TRT1'in yayın akışında yer almıyor. Hal böyle olunca Kalk Gidelim neden yok? Kalk Gidelim yeni bölüm ne zaman? her yerde aranmaya başladı. Bu soruların yanıtı ise Kalk Gidelim ekibinden geldi. İşte detaylar...

Kalk Gidelim bu akşam var mı yok mu? Neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 7.09.2019 17:00:00

Kalk Gidelim bu akşam neden yok? Kalk gidelim bitti mi? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? her yerde aranıyor. Yapımcılığını Staff Flim'in üstlendiği Kalk Gidelim 3 sezondur cumartesi akşamları ekranlara geliyor. Sıcak hikayesiyle herkesi çok eğlendiren Kalk Gidelim 7 eylül cumartesi akşamı 77. bölümüyle ekranlara gelecekti. Ancak dizinin TRT1'in bugünkü yayın akışında yer almaması izleyenlerini korkttu. Peki Kalk Gidelim niçin yok? 

KALK GİDELİM NEDEN YAYINLANMIYOR? 7 EYLÜL


Kalk Gidelim 77. bölümüyle 7 Eylül cumartesi akşamı ekranlara gelmeyecek. Çünkü bu akşam milli maç var. Saat 21:45'te Türkiye- Andorra arasında oynanacak milli maç TRT1 ekranlarında naklen yayınlanacak. Bu nedenle Kalk Gidelim de yeni bölümüyle ekranlarda olmayacak. Yani dizinin bitmesi gibi bir durum söz konusu değil.

KALK GİDELİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İzleyicilerini merakta bırakmak istemeyen Kalk Gidelim ekibi sosyal medya hesaplarından dizinin yeni bölümünün bir hafta gecikmeli olarak yayınlanacağını duyurdu. Yani Kalk Gidelim 77. bölümüyle 14 Eylül cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında olacak.
 





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR