Kadir Gecesi Kandil Mesajları Dualı Anlamlı Sözleri

Bin aydan daha hayırlı Kadir gecesi için akrabalara mesaj göndermek isteyenler Kadir gecesi kandil mesajlarını araştırmaya başladı. Bu yazımızda birbirinden güzel Dualı, resimli ve anlamlı Kadir gecesi sözlerini, kandil mesajlarını bulabileceksiniz...

Kadir Gecesi Kandil Mesajları Dualı Anlamlı Sözleri
Yayın Tarihi: 31.05.2019 16:01:00

31 Mayıs Cuma'yı 1 Haziran Cumartesi'ye bağlayan gece Kadir gecesi olarak tüm Müslüman alemine bereket getirecek. Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi, Müslüman alemi ibadetlerini yerine getirecek, dualar edilecek, eller semaya açılacak. Kadir Gecesi'nde eşe, dosta, akrabaya kandil mesajı göndermek isteyenler de Kandil mesajlarını araştırmaya başladı. 

2019 Kadir gecesi için kandil mesajlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz. Kandilinizi şimdiden kutlarız. Kandil gecesinde bol bol dua edilerek Allah'tan af dilenmeli. Hz. Muhammed kendisine Kadir gecesi nasıl dua edilmeli? Sorusuna "Allah'ım sen affedicisin, affetmeyi seversin, bu gece hürmetine bizleri de affet." şeklinde dua edilmeli buyurmuştur. 

KADİR GECESİ KANDİL MESAJLARI - ANLAMLI VE DUALI SÖZLER
 

* Kadir Geceniz mübarek olsun..Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

* O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

* Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. kadir gecesi mübarek olsun..

* Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin. Manen büyük bir ikramın olacağı Kadir Gecemizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin.


* "Duâ", İnsanın kendi kendine yetmediği gerçeğinin itirafıdır. Ve kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir...Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir Gecesi mübarek olsun.

* İçtiğiniz suya ne dersiniz? Siz mi onu buluttan indirdiniz yoksa indiren biz miyiz? Dileseydik onu acı bir su yapardık. O halde şükretseydiniz ya! Vakıa Suresi 68-70 Kadir Geceniz mübarek olsun.

* En ağır hastaların bile hafifledikleri, öteye geçen Mü'minlerin bir kuş hafifliğiyle geçtikleri, yoksul sofralarının gökten gelme bir bereketle birdenbire zenginleştiği bir gecedir Kadir Gecesi.

* Duaların kabul edileceği bu gecede, gönülden el açmak dileğiyle. Cümleten Kadir Gecemiz mübarek olsun.

* Bin aydan daha hayırlı mübarek kadir gecenizi tebrik eder, bu gecenin feyz ve bereketinden sizlerin ve tüm İslam aleminin istifade etmesini yüce Allah’tan niyaz ederim..

* Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kandil gecesinde yukarıda yer alan mesajlardan beğendiğinizi eşinize, dostunuza, akrabalarınıza göndererek onların da mübarek Kadir gecesini tebrik edebilir, dostluk-akrabalık ilişkilerini canlı tutabilirsiniz.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR