Kadın dizisinde Sarp ölüyor mu? Caner Cindoruk diziden ayrılacak mı

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 66. bölümüyle ekranlara geldi. Hatice'nin ölümü izleyenlere duygu seli yaşatırken Bahar ve Sarp'ın barışması herkesi mest etti. Ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sarp'ın yatağında birden hareketsiz kalması Sarp öldü mü sorusunu akıllara getirdi.

Kadın dizisinde Sarp ölüyor mu? Caner Cindoruk diziden ayrılacak mı
Yayın Tarihi: 9.10.2019 09:24:00

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 66. bölümüyle ekranlara geldi. Hatice'nin ölümü herkesin içini yakarken, Sarp'ın iyi olması ve Bahar'la barışmaları izleyenleri çok mutlu etti. Bölüm acı ve mutluluk bir arada biterken 67. yeni bölüm tanıtımı da hemen yayınlandı. Ancak fragmanda Sarp'ın hareketsiz kalması ve Bahar'ın "İnsan bir kere doğar, bir kere ölür ama benimki iki kere öldü" sözleri Sarp öldü mü? Caner Cindoruk diziden çıkacak mı? sorularını akıllara getirdi. Biz de sizler için bu konuyu ele aldık.



KADIN SARP ÖLECEK Mİ?

Tanıtımdan anladığımız kadarıyla tam Bahar'la güzel hayaller kuran ve herkesle vedalaşır gibi konuşan Sarp ne yazık ki ölecek. Çünkü yeni sezon ilk bölümde de Bahar kazayı anlatırken, Sarp'ı o kazada yitirdiğini söylemişti. 

CANER CİNDORUK KADIN DİZİSİNDEN AYIRLIYOR MU?


Yukarıda da söylediğimiz gibi Sarp önümüzdeki hafta ekranlara gelecek bölümde ölecek. Böylece Sarp'a hayat veren Caner Cindoruk da diziden ayrılacak. Zaten yakışıklı oyuncunun görüştüğü diziler olduğu daha önce de kulislerde konuşulmuştu. 

Yani Caner Cindoruk Kadın dizisine geri dönmez ama yeni bir projede karşımıza çıkabilir. 



KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Hatice’nin ölüm haberini alan herkes darmadağın olur. Tepkisini en çok belli eden kişi ise hayattaki en sevdiği insana veda etmek zorunda kalan Şirin’dir. Hiçbir zaman olmadığı kadar kendini çaresiz hisseden Şirin, annesine bugüne kadar yaptıkları için büyük bir pişmanlık içindedir. 

Kırmızı ışıkta geçtiği için tüm hatanın kendisinde olduğunu düşünen Arif, büyük bir vicdan azabı yaşamaktadır. Bahar ise bunun bir kaza olduğunun bilincindedir ve Arif’in kendisini daha fazla üzmesini istemez. Tüm olaylardan sonra aldığı bir karar ise herkeste şok etkisi yaratacaktır.
Annesinin ölümünden sonra adeta küçük bir kız çocuğuna dönüşen Şirin’i bu acı iyi bir insan mı, yoksa daha kötü bir insan mı yapacak? Enver, Hatice’yi bu kadar çok severken, onun yokluğuna alışabilecek mi? Arif yaşadığı vicdan azabından kurtulabilecek mi?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR