Kadın dizisinde Özge Özpirinçci her bölüm biraz daha devleşiyor! Bahar'ı oynamıyor adeta yaşıyor

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 49. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün son sahnesinde Yeliz'in öldüğünü öğrenen Bahar ise adeta yıkıldı. İşte tam da bu sahnede Bahar'a hayat veren Özge Özpirinçci adeta devleşti. işte detaylar...

Kadın dizisinde Özge Özpirinçci her bölüm biraz daha devleşiyor! Bahar'ı oynamıyor adeta yaşıyor
Yayın Tarihi: 13.02.2019 16:17:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisi dün akşam 49. bölümüyle ekranlara geldi. 

Geçtiğimiz haftalarda Nazif'in Bahar ve çocukların peşine düşmesi Sarp'ı harekete geçirmişti. Gece gelip Bahar ve çocukları götüren Sarp onları son anda kurtarmıştı. Fakat evde kalan Yeliz, Ceyda ve Hatice için aynı şey geçerli olmadı.

Nazif'in adamlarıyla mücadele ederken, Yeliz kör bir kurşuna kurban gitti. Bu durumu Bahar'dan saklayan ailesi ve arkadaşları ise adeta perişan olmuştu.



Ancak Kadın 49. bölümde Bahar tesadüfen en yakın arkadaşlarından Yeliz'in o gece öldüğünü öğrendi. Arkadaşının ölümünden kendisini sorumlu tutan Bahar, Kadın 49. bölüm son sahnede adeta yıkıldı. 


Çocuklarının önünde ağlamak istemeyen Bahar, Kadın 49. bölüm final sahnesinde onları dışarıya çıkartıp hıçkıra hıçkıra ağladı.

Kadın 49. bölümde bu sahnede izleyiciler de Bahar'la birlikte ağladı. İşte bu sahnede Bahar'a hayat veren başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'ye övgü yağdı.

Özge Özpirinçci'nin Bahar'ı oynamadığını yaşadığını söyleyen izleyiciler ise Özge Özpirinçci'nin Kadın dizisinin her bölümünde adeta devleştiğini düşünüyor.

Kadın 49. bölümdeki performansıyla göz dolduran Özge Özpirinçci, ekran başındaki herkesi perişan etti.

İşte Kadın 49. bölümde Bahar'ın Yeliz'in öldüğünü öğrendiği o sahne:
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR