Kadın dizisi kim ayrıldı? Yeni sezonda hangi oyuncu olmayacak

Fox ekranlarının üç sezondur devam eden Kadın dizisinin yeni sezon yayın tarihi dün akşam belli oldu. 65. bölüm fragmanının yayınlandığı Kadın dizisi 1 Ekim salı akşamı başlayacak. Ancak sezon finalindeki kazada kim ölecek çok merak ediliyor. Peki Kadın dizisi kim ayrıldı? Sarp mı ölecek Hatice mi?

Kadın dizisi kim ayrıldı? Yeni sezonda hangi oyuncu olmayacak
Yayın Tarihi: 25.09.2019 12:22:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Feyyaz Duman'ın paylaştığı Kadın dizisinin 3. sezonu için geri sayım başladı. Yapımını MF Yapım ile Med Yapım'ın üstlendiği Kadın dizisi 65. bölümüyle 1 Ekim Salı akşamı ekranlara geri dönecek. Ancak herkesin aklındaki tek soru ise sezon finalinde yaşanan kazada kim öldü? Dizinin sıkı takipçileri Kadın dizisi kim ayrıldı? Yeni sezonda hangi oyuncu olmayacak? her yerde arıyor. Detaylar haberimizde...

Kadın sezon finalinde Bahar'ın aniden fenalaşmasıyla telaşlanan Sarp, Arif ve Hatice hemen onu hastaneye götürmek için harekete geçmişti. Arif'in kullandığı arabayla hastaneye doğru yola çıkan dörtlüden önde Hatice oturuyor arkada da Sarp'ın kucağında Bahar yatıyordu. Ancak telaşla giden Arif'e yandan hızla gelen bir tır çarptı ve ölümlü kaza var sesleriyle dizi yaz tatiline girdi.



Bütün yaz Kadın dizisinde kim öldü? Hangi oyuncu yeni sezonda yok? diye merak eden izleyiciler ise 65. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birkaç tahimnde bulundu.

KADIN DİZİSİ KİM AYRILDI?


Kadın yeni bölüm fragmanında gördüğümüz kadarıyla Bahar ve Arif kazadan sağ salim kurtulacak. Ancak durumu oldukça kötü görünen Hatice bir daha ortaya çıkmazken, Sarp'ın esamesinin okunmaması ise izleyenleri telaşlandırdı. Öte yandan tanıtımda Enver Dede'nin Arif'e benden ne saklıyorsunuz demesi ve Arif'in gözyaşlarına boğulması ise Hatice mi öldü? sorusunu akıllara getirdi.



Zaten tahminlerde bu yönde, Arif'in Sarp için ağlayacağını düşünmeyen izleyiciler Hatice'nin durumunun ya çok kötü olduğunu ya da öldüğünü düşünüyor. Öte yandan Caner Cindoruk'un da yeni bir diziyle görüştüğü iddiaları ve fragmanda olmaması "Sarp kesin öldü" tezlerinin ortaya atılmasına sebep oldu. 

Tabi tüm bunlar birer tahmin, Kadın yeni sezonda kimin ayrıldığını 1 Ekim salı akşamı izleyip öğreneceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR