Kadın 51. bölüm fragmanı izle! Sarp ve Arif Bahar'ı paylaşamıyor

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın bu akşam 50. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça duygusal geçen bir bölümün ardından Kadın 51. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...

Kadın 51. bölüm fragmanı izle! Sarp ve Arif Bahar'ı paylaşamıyor
Yayın Tarihi: 20.02.2019 01:00:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı Kadın'ın 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın dizisinin 51. yeni bölümünde neler yaşanacağını herkes çok merak ediyor. Dizinin yeni bölümünden detaylar gelmeye devam ediyor. Kadın 51. bölüm fragmanında ise dikkat çekici detaylar vardı.

Bu akşam 50. yeni bölümüyle ekranlara gelen dizisinin hemen ardından Kadın 51. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kadın 51. bölüm fragmanında Bahar ve çocukları evden kaçarken yakalayan Sarp, sinirini Arif'ten çıkarttı.

Bahar'ı deliler gibi kıskanan Sarp, Kadın 51. bölüm fragmanında Arif'e saldırdı. İki adam Bahar için adeta birbirine girdi.




Hal böyle olunca Kadın izleyicileri de 51. bölüm fragmanıyla "Kim haklı?" tartışmasına tutuştu. Kadın 51. bölüm fragmanıyla Arifçiler ve Sarpçılar olarak ikiye bölünen izleyiciler arasında da aynı Sarp ve Arif gibi tartışma biteceğe benzemiyor.

Öte yandan Kadın 51. bölüm fragmanında Sarp'a Arif'le sevgili olmadığını ama onu sevdiğini söyleyen Bahar ise seçimini kimden yana yapmış olduğunu belli etti.

Kadın 51. bölümüyle 26 Şubat Salı akşamı Fox TV ekranlarında olacak.

Videodan Kadın 51. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Kadın 51. Bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR