Kadın 51. bölüm 2. fragmanı izle! Beklenen gün geldi Sarp Bahar'ı öpüyor

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın'ın 51. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeliz'in ölümünden sonra Bahar Sarp'la arasına duvar örmüştü. Bahar'ın kalbini yeniden kazanmaya çalışan Sarp işe Bahar'ı öpüyor. İşte detaylar...

Kadın 51. bölüm 2. fragmanı izle! Beklenen gün geldi Sarp Bahar'ı öpüyor
Yayın Tarihi: 23.02.2019 13:50:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı Kadın'ın 51. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadın dizisinin 51. yeni bölümünde neler yaşanacağını herkes çok merak ediyor. Dizinin yeni bölümünden detaylar gelmeye devam ediyor. Kadın 51. bölüm 2. fragmanında ise dikkat çekici detaylar vardı.

Kadın 51. bölüm 2. fragmanında Sarp olup biten her şeyi Bahar'a anlatmak için, onunla oturup konuşmak istiyor. 

Geçtiğimiz hafta Yeliz'in öldüğünü öğrenen Bahar, bunun en büyük sorumlusu olarak Sarp'ı görmüş ve onunla arasına bir duvar örmüştü. Artık Sarp'ı yanında istemeyen Bahar onun yanından bir an evvel kurtulmak istiyordu. Hatta geçen hafta Bahar, bir kaçış planı hazırlamış ancak son anda Sarp'a yakalanmıştı.



Kadın 51. bölüm 2. fragmanında da Bahar'ı ikna etmek için onunla konuşmak istediğini söyleyen sarp, Pırıl'ı bile evden uzaklaştırıyor. Bunu hazmedemeyen Pırıl ise, Arif konusunu yeniden açıp Sarp'ı can evinden vurdu.


Öte yandan Kadın 51. bölüm 2. fragmanında Bahar'a onu çok özlediğini söyleyen Sarp, ona yakın olmanın mutluluğunu yaşıyordu.

Ancak Kadın 51. bölüm 2. fragmanında Bahar Sarp'la aynı fikirde olmadığını söylüyor. Sarp ise Bahar’ı öperek aralarındaki büyük aşkı ona yeniden hatırlatmaya çalışıyor. 

Kadın 51. bölümüyle 26 Şubat Salı akşamı Fox TV ekranlarında olacak...

Videodan Kadın  51. bölüm 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

İşte Kadın 51. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR