Jet Sosyete'nin yayınlanacağı platform belli oldu! Jet Sosyete ne zaman başlayacak nerede yayınlanacak

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı komedi dizisi Jet Sosyete geçtiğimiz sezon Tv8'de final yapmıştı. Ardından Gülse Birsel, Jet Sosyete'nin yeni sezonda internet dizisi olacağını açıklamıştı. İşte dün akşam da Jet Sosyete'nin yayın platformu belli oldu. Peki Jet Sosyete nerede yayınlanacak?

Jet Sosyete'nin yayınlanacağı platform belli oldu! Jet Sosyete ne zaman başlayacak nerede yayınlanacak
Yayın Tarihi: 7.09.2019 11:29:00

Jet Sosyete hangi platformda ne zaman başlayacak? çok merak ediliyor. Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı ve 2 sezon boyunca ekranlarda olan komedi dizisi Jet Sosyete'nin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 2019-2020 sezonunda internet dizisi olan ve 50 dakikalık bölümlerle yayınlanacak olan Jet Sosyete'nin izleyicileriyle buluşacağı mecrea belli oldu. Hal böyle olunca Jet Sosyete nerede yayınlanacak? her yerde aranmaya başladı. Detaylar haberimizde...

Star TV'de ekran macerasına başlayan ve 2. sezonda Tv8'e transfer olan Jet Sosyete, televizyonda istediği çıkışı bir türlü yaklayamadı. Dizilerin süresinin uzunluğu düşük reytingler derken final yapan dizinin yeni sezonda internet dizisi olacağı açıklandı.



JET SOSYETE PUHU TV'DE

Yeni sezonda Puhu Tv'de olacak Jet Sosyete henüz net bir tarih olmasa da Ekim ayında yayın hayatına başlayacak. Her hafta bir bölümü yayınlanacak olan dizinin tüm eski bölümleri de Puhu Tv'den izlenebilecek. 




GÜLSE BİRSEL İSYAN ETMİŞTİ

Televizyon dizilerinin 120 dakika olmasına isyan eden Gülse Birsel, "Biz komedi yapıyoruz, uzun bakışmalar ve altına müzik döşeyebildiğimiz anlar olmuyor. Zaten 120 dakika komedi yazınca film oluyor" demişti.

Tüm bu gelişmelerin ardından Jet Sosyete 50 dakikalık bölümleriyle internet dizisi oldu. 



ASLI BEKİROĞLU ve ÇAĞLAR ÇORUMLU YOK

Yeni sezonda Güldür Güldür'e geri dönen Çağlar Çorumlu, Jet Sosyete'de yerlamayacak. Yaz başı Benim Tatlı Yalanım'a transfer olan Aslı Bekiroğlu'nun canlandırdığı Melike karakteri de devre dışı kalacak gibi görünüyor. 

Kadrosunda Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin'in yer aldığı Jet Sosyete yeni sezonda Ekim ayında Puhu Tv'de olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR