Jet Sosyete final mı yaptı? 6 Şubat neden yok neden yayınlanmıyor

Jet Sosyete final mı yaptı? Jet Sosyete 6 Şubat çarşamba akşamı neden yayınlanmıyor. TV8 Jet Sosyete dizisini yayından mı kaldırıldı. Jet Sosyete akıbeti merak ediliyor. İşte TV8'in Jet Sosyete kararı.

Jet Sosyete final mı yaptı? 6 Şubat neden yok neden yayınlanmıyor
Yayın Tarihi: 3.02.2019 23:14:00

Jet Sosyete final mı yaptı? Jet Sosyete neden yayınlanmıyor merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisi akıbeti sizlerle paylaşalım. 6 Şubat çarşamba akşamı Jet sosyete dizisi yeni bölümü yayınlanmayacak. Tv8 Jet Sosyete dizisi neden yayınlanmıyor, neden final yaptı sizler için hazırladık. Jet Sosyete ekranlarda olmayacak.

Jet Sosyete neden yok, neden yayınlanmıyor?

TV8 fenomen dizisi Jet Sosyete fragmanı çıkmasından sonra aslında bekleniyordu. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de son dakika değişikliği meydana geldi. Bu gelişmelerde Jet Sosyete 6 şubatta ekrana gelecek yeni bölümü yerine Kolonya Cumhuriyeti filmi ekranlara gelecek. Jet Sosyete bu hafta yayınlanmayacak.


Jet Sosyete neden yok?

Jet Sosyete 6 şubat neden yok, yayınlanmıyor merak ediliyor. Sizler için Jet Sosyete dizisini araştırdık. Jet Sosyete final mı yapıyor bitiyor mu soruları Survivor başlamasıyla kanalın ilk vazgeçeceği yapım olduğunu sizlere söyleyelim. Özellikle Total reytingleri nedeniyle Jet Sosyete bitebilir. Ancak Acun Ilıcalı ve Gülse Birsel arası oldukça iyi ve reyting nedeniyle final yapmayacağı kesin olarak düşünülüyor.  bu sebeple Jet Sosyete devam edecek ancak böyle bir hafta olup bir hafta olmayabilir. 

Jet Sosyete kesin olmamakla birlikte 13 Şubat'ta TV8'de. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR