İzmir Ramazan Bayram Namazı saat Kaçta kılınacak? İzmir Namaz vakitleri

İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Ramazan ayının sonunda Ramazan bayramı namazı kılınacak. Ramazan bayramı namazı 81 ilde kılınacak. İzmirliler Ramazan bayramı namazı saat kaçta? Sorusunun yanıtını arıyor.

İzmir Ramazan Bayram Namazı saat Kaçta kılınacak? İzmir Namaz vakitleri
Yayın Tarihi: 2.06.2019 22:49:00

İzmir'de vatandaşlar Ramazan bayram namazı saatini araştırmaya başladı. 11 Ayın sultanı Ramazan Ayı'nda sona gelinmesiyle birlikte Ramazan bayramı tüm Türkiye'de, 81 vilayette coşku ve sevinçle karşılanacak. Ramazan bayramının olmazsa olmazı bayram namazı, bu bayramda da hınca hınç dolu cemaatle camilerde eda edilecek. İzmirliler Ramazan bayramı namazı saat kaçta? Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Sorusunun cevabını araştırıyor.

İzmirliler, yol trafik durumundan etkilenmemek ve camiye namaza geç kalmamak için bayram namazı saatini öğrenmek istiyor. İzmir'de bayram namazı saat kaçta kılınacak? Yazımızın devamından öğrenebilirsiniz. İzmir'de camiler hınca hınç dolacak ve kalabalık cemaatlerle önce bayram namazı kılınacak, ardından da salavatlar getirilerek bayramlaşma safhasına geçilecek.

İZMİR BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK?

İzmir bayram namazı saat 06.27'de kılınacak. İzmirliler Ramazan bayramı namazını İstanbul'dan 24, Ankara'dan ise 26 dakika geç kılacaklar. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıkladığı Bayram namazı imsakiyesine göre İzmir'de bayram namazı saati 06.27 oldu. 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR