İstanbullu Gelin'in şanı ülke sınırlarını aştı! Artık dünyayı kasıp kavuruyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin 3 sezondur çok seviliyor. O3 Productions'ın yapımcılığını üstlendiği İstanbullu Gelin son olarak Ukrayna ve Özbekistan'a satıldı. İşte detaylar...

İstanbullu Gelin'in şanı ülke sınırlarını aştı! Artık dünyayı kasıp kavuruyor
Yayın Tarihi: 22.02.2019 17:10:00

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci'nin paylaştığı İstanbullu Gelin'den dünya çapında başarı...

O3 Productions'ın yapımcılığını üstlendiği İstanbullu Gelin dizisi üçüncü sezonuyla Star TV'de ekrana geliyor ve cuma günü yayınlanıyor. Dünya çapında bir başarı elde eden İstanbullu Gelin dizisi sadece Türkiye'de değil dünyayı da kasıp kavurmaya devam ediyor.

İstanbullu Gelin dizisi şimdiye kadar Meksika, Şili, Kosta Rika, Kazakistan, Hırvatistan, Slovenya, Bosna Hersek, Sırbistan, Makedonya, Karadağ, Slovakya, Kosova, Irak ve İsrail gibi ülkelere de satıldı.


Dünya ülkelerinde de adından sıkça söz ettiren İstanbullu Gelin dizisi, son olarak Ukrayna ve Özbekistan'da da yayınlanacak.

Global Agency'nin CEO'su İzzet Pinto yaptığı açıklamada, İstanbullu Gelin için birkaç bölgeyle olan görüşmelerine devam ettiklerini belirtti.

İstanbullu Gelin yeni bölümleriyle her Cuma Star TV ekranlarında olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR