İstanbullu Gelin'de Adem'in cefasını Dilara çekti sefasını Güneş sürüyor

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam 73. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça karmaşık geçen 73. bölümde Adem'in Dilara'ya olan tavrı herkesi çok kızdırdı.

İstanbullu Gelin'de Adem'in cefasını Dilara çekti sefasını Güneş sürüyor
Yayın Tarihi: 23.02.2019 11:24:00

Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin dün akşam 73. bölümüyle ekranlara geldi. 

Geçtiğimiz hafta çocukları doğan Adem ve Dilara için, umutlar bir kez daha yeşerdi. Adem'in bu kadar iyi bir baba olmasını beklemeyen izleyiciler, ikilinin bebekleri için barışacağını düşünmeye başlamıştı.

Ancak hiçbir şey göründüğü gibi olmadı. Hatta o kadar sıkıntılı bir durum yaşandı ki İstanbullu Gelin izleyicilere Adem'e açtı ağzını yumdu gözünü...

İstanbullu Gelin 73. bölümde, Güneş'le olan ilişkisine devam eden Adem, neredeyse her gün Dilara ve oğlunun yanındaydı. Bu durumla nasıl baş edemeyeceğini bilemeyen Güneş ise sessiz sakin bir şekilde sırasını bekliyordu.



Dilara'nın biraz açılması için Senem ve Süreyya onu dışarıya çıkarttı. Felekten bir gece çalan 3 kadının da kafası rahattı. Çünkü çocuklar emin ellerdeydi. 


Adem de oğluyla evdeydi, ancak Senem emrivaki yapınca Güneş'le olan planı suya düşmüştü. Onu üzmek istemeyen Adem ise Güneş'i Dilara'nın evine çağırdı. Evde bebekle ilgilenip kahve içen Güneş ve Adem ekran başındaki herkesi gıcık ederken, Dilara'nın gelmemesi için dua ediyorlardı.

Fakat eve erken dönen Dilara, Güneş'i kapıda görünce adeta şok oldu. Sinirlenen Dilara, Adem'e öfkesini kusarken durumu hazmedemiyordu.



Öte yandan Adem ise Dilara'yı annesi gibi davranmakla suçladı ve ona Güneş'e alışırsan iyi olur gibisinden bir şeyler söyledi. Dilara'yı öylece bırakıp giden Adem ondan özür bile dilemeden Güneş'e koştu. 

Bu anlarla küplere binen izleyiciler ise Dilara'ya çok üzüldü. Dilara'nın böyle üzülmeyi de bu yaşananları da hak etmediğini düle getiren izleyiciler "Adem'in cefasını Dilara çekti sefasını Güneş sürüyor" diyerek taşı gediğine koydu.

İşte Dilara'nın eve geldiği o sahne:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR