İstanbul Son Dakika 21 Ağustos hava durumu Meteoroloji uyardı Yağmur Başladı

21 Ağustos Hava Durumu nasıl? 21 Ağustos Çarşamba İstanbul Hava Durumu. Meteoroloji İstanbul hava durumu uyarısı yaptı! 21 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da öğle saatlerinde yağmur başladı! Son Dakika İstanbul hava durumu bilgisi...

İstanbul Son Dakika 21 Ağustos hava durumu Meteoroloji uyardı Yağmur Başladı
Yayın Tarihi: 21.08.2019 11:33:00

21 Ağustos Çarşamba günü saat 11.30 itibariyle İstanbul'da yağmur yağmaya başladı. İstanbul'da yaşayanlar, anlık hava durumunu ve Meteoroloji İstanbul hava uyarılarını araştırmaya başladı. Vatandaşlar İstanbul hava durumu ve Meteoroloji İstanbul hava tahmin raporlarını merak ediyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için peş peşe uyarılarda bulunuyor! 

Geçtiğimiz gün yaşanan "yağmurda" İstanbul'un bazı semtlerinde, metre kare başına 120-140 kilogram aralığında yağış düşmüştü! İstanbul'da 21 Ağustos Çarşamba günü de yağmur yağmaya başladı. 21 Ağustos Çarşamba öğleden önce saat 11:20 itibariyle başlayan hava yağışının ardından İstanbul'da trafikte yeniden zor anlar yaşanabilir. 

İstanbul 21 Ağustos Çarşamba Meteoroloji Hava Durumu Tahmini


İstanbul'da 21 Ağustos Çarşamba gününün Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji'den yayınlanan hava tahmin raporlarına göre, İstanbul 21 Ağustos Çarşamba günü 25-27 derece olacak. %55 yağış riski ve %70 nem ile Rüzgar saatte 34 kilometrelere ulaşacak.

İstanbul'da Yağmur Başladı  Meteoroloji Son Dakika Uyarısı

İstanbul’da bugün yağması beklenen şiddetli yağış öncesinde Anadolu Yakası’nda gökyüzünü kara bulutların sardığı görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapmıştı ve İstanbul'da 21 Ağustos ÇArşamba 11:30 itibariyle sağanak yağış başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Açıklama Yaptı 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentte yarın sabaha kadar aralıklarla yerel sağanak geçişleri beklenildiğinden, yollarda göllenme ve su baskını yaşanmaması için önlem aldı. İBB ve özellikle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün yağan yağmur sonucu "önlem almamakla" itham edilmişti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR