İstanbul Şirinevler'de kaybolan 13 yaşındaki Sıla nerede? Buludu mu?

Son dönemde artan küçük çocuk kayıp vakalarına bir yenisi İstanbul Şirinevler'de eklendi. Şirinevler'de 13 yaşındaki kız çocuğu Sıla kayıp. Kaybolan Sıla bulundu mu, son dakika gelişmesi var mı? İstanbul Şirinevler'de 13 yaşındaki Sıla halen kayıp

İstanbul Şirinevler'de kaybolan 13 yaşındaki Sıla nerede? Buludu mu?
Yayın Tarihi: 9.07.2019 15:11:00

2 Temmuz 2019 tarihinden bu yana 1 haftadır kayıp olan 13 yaşındaki Sıla, halen daha aranıyor. İstanbul Şirinevler'de kaybolan ve 1 haftadır ailesinin haber alamadığı Sıla'yı arama çalışmaları sürüyor. 13 yaşındaki Sıla kaçırıldı mı? Show Haber'de de yayınlanan kayıp vakasında 13 yaşındaki Sıla İstanbul Şirinevler'deki evinin önünden kayboldu. 

Ailesi, Sıla'nın siyah bir arabayla kaçırıldığını iddia ediyor. 13 yaşındaki Sıla'nın kız arkadaşının, Sıla'yı siyah bir arabayla kaçırılırken gördüğünü ifade etti. Tüm kanıt ve deliler, Sıla'nın kaçırıldığı yönünde. Peki 13 yaşındaki Sıla'yı kim neden kaçırdı? Görenlerin Sıla'nın bulunduğu yeri ihbar etmesi isteniyor. 

İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE 13 YAŞINDAKİ SILA HALEN KAYIP

13 Yaşındaki Sıla halen daha kayıp. Şirinevler'de Siyah bir araçla kaçırıldığından şüphelenilen Sıla'yı görenlerin Emniyet güçlerine haber vermesi rica ediliyor. Sıla'yı kim neden kaçırdı? Polis 13 yaşındaki kızın bulunması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR