İstanbul Küçükçekmece İkitelli Suriyeli Küçük Kızı taciz etti iddiaları Ortalık karıştı!

İstanbul İkitelli'de 29 Haziran akşamı ortalık karıştı. Suriye uyruklu bir kişinin, küçük bir kız çocuğunu taciz ettiği ve cinsel istismarda bulunduğu iddiaları ilçeyi karıştırdı! Küçükçekmece İkitelli'de olaylar büyüdü!

İstanbul Küçükçekmece İkitelli Suriyeli Küçük Kızı taciz etti iddiaları Ortalık karıştı!
Yayın Tarihi: 30.06.2019 00:17:00

İstanbul İkitelli'de Suriye uyruklu oldukları iddia edilen kişilerin, küçük bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiaları sonrası, kalabalık bir grup ilçe karakolu önünde toplandı ve tepki gösterdi. Olaylar büyüdü! Suriyeliler ile vatandaşlar arasında arbede yaşanıyor. Polis olaya hızla önlem almaya başladı.

Suriyeli bir grubun, küçük bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiaları sonrası, etraftaki vatandaşlar sokakta Suriyeli dükkanlara ve evlere zarar verdi. Olay yerinden videolar sosyal medyada paylaşılmaya ve dolaşmaya başladı.

SURİYE UYRUKLU KİŞİLERİN TACİZ İDDİASI ORTAMI GERDİ! 

Suriye uyruklu bir grubun küçük kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiaları sonrası İstanbul/Küçükçemece İkitelli'de ortalık karıştı. Olayın büyümesiyle polis ekipleri olaya hızla müdahalede bulundu. Olayla ilgili 2 Suriye uyruklu kişinin gözaltına alındığı bilgisi henüz teyit edilemedi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR