İstanbul Bilgi Üniversitesi Kime Neden Satıldı? Ücreti ve Hocaları Değişecek mi?

İstanbul Bilgi Üniversitesi el değiştirdi! Yüzlerce öğrencisi bulunan İstanbul Bilgi Üniversitesi satıldı. Üniversite öğrencileri ve veliler, İstanbul Bilgi Üniversitesi kime neden satıldı? Bilgi Üniversitesi lisans ücretleri ne kadar oldu zamlandı mı? Hocalar değişecek mi? Bu soruların yanıtı...

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kime Neden Satıldı? Ücreti ve Hocaları Değişecek mi?
Yayın Tarihi: 4.09.2019 11:16:00

İstanbul'da özel üniversiteler yer arasında yer alan İstanbul Bilgi Üniversitesi satıldı! İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin el değiştirmesinin ardından öğrenciler ve veliler, satışın detaylarını araştırmaya başladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi kime ve kaç paraya satıldı? NEden satıldı? İstanbul Bilgi Üniversitesi Ücretleri arttı mı? Hocalar değişecek mi? Merak ediliyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Can Holding'e 90 milyon dolar satış bedeliyle resmen satıldı! Can Holding, İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni Laureate International Universities'den aldı. Can Ailesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yeni sahibi oldu! 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Fiyatları Değişti mi Artacak mı?


Yapılan satışın ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi bölüm ücretleri değişecek mi? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. Üniversitenin yeni sahibi Can Holding'in 2019-2020 eğitim öğretim yılı için Bilgi Üniversitesi ücretlerine zam yapması beklenmiyor. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hocalar değişecek mi?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Can Holding'e satılmasının ardından Üniversitedeki hocalar değişecek mi? Bu soru da yanıt arıyor. Şu ana kadar bir istifa ve değişiklik haberi gelmedi. Akademik kadronun önceki haliyle devam etmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR