İstanbul Bayram namazı saat kaçta? İstanbul bayram namazı vakti.

İstanbul bayram namazı saat kaçta? Ramazan bayramı geldi, İstanbullular namaz vaktini araştırmaya başladı. İstanbul bayram namazı saat kaçta kılınacak, İstanbul namaz vakitleri. İstanbul için bayram namazı saatini sizler için hazırladık...

İstanbul Bayram namazı saat kaçta? İstanbul bayram namazı vakti.
Yayın Tarihi: 2.06.2019 22:37:00

Mübarek Ramazan ayının sonu geldi, 30 günlük Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı geldi çattı. İstanbullular, İstanbul ramazan bayramı namazı saat kaçta? Sorusunu sormaya başladı. İstanbul bayram namazı saat kaçta? Sorusunun cevabı araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, 81 il için Bayram namazı saatlerini yayımladı. Ramazan ayının bitişiyle birlikte Ramazan bayramında bayram namazı İstanbul'da saat kaçta kılınacak?

Bayram namazı her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı'nda da bol coşkulu ve kalabalık bir cemaatle eda edilecek. Bayram namazında camiler dolup taşacak, bayramlaşmalar yapılacak. İstanbul bayram namazı saati de bu noktada çok önem taşıyor. İstanbul ramazan bayramı namazında yol durumu, trafik vb. sıkıntıları yaşamamak için namaz saati önceden bilinmeli.

İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ 

İstanbul'da Ramazan bayramı Namazı saat 06.13'te kılınacak. İstanbullular bayram namazını saat 06.13'te eda edecek. Türkiye'nin 81 ili için Ramazan bayramı saatleri de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı, diğer illerin bayram namazı saatleri de sayfamızda yer alacak.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR