İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası duyuru yaptı: 50.000 TL gelir belgesiz ödeme verilecek

İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası duyuru yaptı: 50.000 TL gelir belgesiz ödeme verilecek

İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası duyuru yaptı: 50.000 TL gelir belgesiz ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 17.03.2023 22:11:00

İş Bankası Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası tarafından başlatılan yeni Kredi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alabileceğiniz bir kampanya hazırlandı. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasında 50.000 TL kredi başvurusunu gerçekleştirecek olan bireysel müşteriler için kredi ödemeleri gerçekleştirilir ve kredi notu uygun olması durumunda banka üzerinden kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde yapılmaktadır.

İş Bankası Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası üzerinden 50.000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan kişilerin özellikle daha önce bankalar üzerinden kredi kartı Kredi veya Kredi mevduat hesabı kullanıp düzenli ödemeler yapmış olmaları ve bu ödemeler sonrasında Kredi notunun 1500 ve üzerinde olması gerekiyor.


İş Bankası üzerinden şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız ve kredi başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsunuz 50.000 TL kredi için banka şubesine gitmeden bu bankada hesabı olan vatandaşlar İşCep uygulaması üzerinden kredi başvurusunu yapabilmektedir.

İş Bankası İşCep uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusunda sizlere 50.000 TL'ye kadar 90 gün ertelemeli ve masrafsız kredi ödemesi onay almanız halinde hesabınıza yatırılarak kullandırılır.

Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden de kredi başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin avantajlı kredi paketlerinden bir tanesini seçerek 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi alabilmeleri için banka müşterisi olması ve internet bankacılığı şifresi oluşturarak bankaların mobil uygulamaları üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 50.000 TL kredi almanız durumunda 36 ay vade 24 ay vade ve 12 ay vadeli Kredi paketlerinden bir tanesini seçerek ödeme gücünüze göre geri ödemesini yapabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR