İş Bankası uygun faizle konut kredisi kullandırıyor

İş Bankası, yüzde 1,15 faiz oranıyla konut kredisi kullandırıyor. İş Bankası’na konut kredisi başvurusunda bulunmak için banka müşterisi olmanız gerekmiyor. Haberimizde siz okuyucularımız için İş Bankası’nın uygun faiz oranlı konut kredisi kampanyasının özelliklerini tüm detaylarıyla değerlendirme

İş Bankası uygun faizle konut kredisi kullandırıyor
Yayın Tarihi: 13.09.2020 11:32:00

İş Bankası, yüzde 1,15 faiz oranıyla konut kredisi kullandırıyor. İş Bankası’na konut kredisi başvurusunda bulunmak için banka müşterisi olmanız gerekmiyor. Haberimizde siz okuyucularımız için İş Bankası’nın uygun faiz oranlı konut kredisi kampanyasının özelliklerini tüm detaylarıyla değerlendirme altına aldık. İşte detaylar…

İş Bankası, uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırmaya Eylül ayının ortalarında da devam ediyor. 2020 yılının en güçlü konut kredisi kullandırma performansını sergileyen bankalardan biri olan İş Bankası’nın konut kredisi kampanyası ile hayalinizdeki evi satın alabileceksiniz.
Haberimizde siz okuyucularımız için İş Bankası’nın uygun faiz oranlı “İş Bankası ile ev sahibi olmak çok kolay!” sloganıyla duyurduğu konut kredisi kampanyasını tüm detaylarıyla değerlendirme altına aldık.

İş Bankası’nın uygun faiz oranlı konut kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?


İş Bankası yüzde 1,15 faiz oranlı konut kredisini 120 aya varan vade imkânlarıyla sunuyor. Bankanın konut kredisi kampanyasından yararlandıktan sonra geri ödeme planınız ise bütçenize göre yapılır. Geri ödeme planında en çok seçeneklere sahip olan bankalardan biri olan İş Bankası’ndan konut kredisi çeken kimsenin bütçesi sarsılmıyor çünkü İş Bankası her bütçeye göre geri ödeme planı sunuyor.

İş Bankası yüzde 1,15 faiz oranlı konut kredisinin geri ödeme planını sizlere sunarken, ödemelerinizi ister ayda bir, ister iki ayda bir ister de üç ayda bir ya da daha geniş aralıklarla yapmanıza imkân sağlıyor. Banka bu aşamada, kullanmak istediğiniz konut kredisi tutarı, kredi notunuz ve aylık geliriniz gibi temel kriterleri referans alır.

İş Bankası’nın uygun faizli konut kredisi kampanyasına nasıl başvurulur?

İş Bankası’nın konut kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak oldukça kolay bir husus olarak kaydediliyor. Bankanın konut kredisi kampanyasına ister size en yakın İş Bankası şubesinden, ister www.isbank.com.tr internet adresi üzerinden, ister İşCep mobil uygulaması ya da bankanın Müşteri Hizmetleri telefon numarası olan 0 850 724 0 724 üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca bankaya konut kredisi kampanyaları hakkında detaylı bilgileri yine belirttiğimiz kanallardan alabilir, faiz indirimi talep edebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR