İş Bankası Duyuruyu Yaptı! Sadece 2 Gün Kaldı! Market Alışverişleriniz İçin 150 TL Alabileceksiniz

İş Bankası'ndan yapılan son açıklamaya göre, belirli parametreler dahilinde yapılan alışverişlere 150 TL ödül verilecek. 

İş Bankası Duyuruyu Yaptı! Sadece 2 Gün Kaldı! Market Alışverişleriniz İçin 150 TL Alabileceksiniz
Yayın Tarihi: 17.03.2023 12:21:00

İş Bankası'ndan yapılan son açıklamaya göre, belirli parametreler dahilinde yapılan alışverişlere 150 TL ödül verilecek. 

İş Bankası 150 TL Ödül Kampanyası Detayları

İş Bankası son dönemde müşterilerini memnun etmek için çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Yapılan son duyuruya göre İş Bankası müşterileri, belirlenen limitleri aşan market alışverişlerinde 150 TL'lik özel ödül almaya hak kazanacak. Kampanyanın ayrıntılarına ve kampanyadan kimin ne şekilde yararlanacağına yönelik artan bir ilgi var. İş Bankası ana internet sitesinde de kampanya ile ilgili bilgiler yayınlandı. İş Bankası yaptığı açıklamada aşağıdaki detayları paylaştı. Bunlar:

“1 Mart - 19 Mart 2023 tarihleri arasında İş Bankası web sitesinde Maksimum Mobil veya İşCep'ten Market Kampanyasına katılmak için Maximum Kart'ınızı kullanabilirsiniz. Çeşitli günlerde 400 TL ve üzeri nakit alışverişlerinizde toplam 150 TL MaxiPuan kazanın, isterseniz MaxiMil'e dönüştürün! “

İş Bankası’nın Sunduğu 150 TL Ödül Kampanyasından Nasıl Faydalanılır?

Market alışverişlerinde geçerli olan bu 150 TL'yi kullanmak için Maximum Mobil veya İşCep'in "Kampanyalar" bölümüne gidin ve uygun kampanyada "Katıl" butonuna tıklayın. Ancak, katılmak isteyenlerin bunu harcamadan önce veya sonra yapabilecekleri de keşfedildi. Kalan 150 TL'nin kullanım süresinin 30 Nisan 2023 olarak belirlendiği de açıklandı.


İş Bankası Müşterilerine Faizsiz 10.000 TL Kredi Sunacak

İş Bankası, sadece müşterilerine sunduğu 10.000 TL faizsiz kredi kampanyası ile yeni tüketiciler için rekabette öne geçmeyi hedefliyor. İş Bankası'nın kampanyası sonucunda diğer bankalar da piyasada daha aktif hale geldi ve benzer çalışmalar başlattı. İş Bankası, mevcut müşterilerine faizsiz kredi verme çabasıyla dikkatleri üzerine çekti. Kampanyaya katılan müşteriler 10.000 TL'ye kadar 6 ay vade ve faizsiz kredi alabilirler. İş Bankası müşterisi olan herkes bu kampanyadan faydalanabilir. Kampanya sadece banka müşterilerine özel olduğundan başvuru yapabilmek için net bir şekilde banka müşterisi olmanız gerekmektedir.
Kampanya başvuruları sadece İş Bankası online müşterilerinden kabul edilmektedir. Müşterilerin İş Bankası mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunmaları ve kimlik kartı bilgilerini vermeleri gerekmektedir. Banka ayrıca başvuruların hemen işleme alınacağını ve kısa süre içinde kredi ödemelerinin yapılacağını da bildirdi. Ayrıntılı bilgi için İş Bankası müşteri hizmetleri temsilcileri veya İş Bankası mobil uygulaması canlı yardım ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer Bankalar da Faizsiz 6 Ay Vadeli Kredi Veriyor

İş Bankası'nın yürüttüğü kampanyaya benzer kampanyalarla diğer bankalar da bu rekabete katılmaya başladı. Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası ve Denizbank müşterileri de 10.000 TL faizsiz kredi alabiliyor. Program kapsamında Akbank müşterilerine 10.000 TL faizsiz kredi kullandırılmaktadır. Kampanya başvuruları Akbank Direkt Mobil uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Ayrıca, kredi ödemeleri anında yapılmakta ve doğrudan tüketicilerin hesaplarına yansıtılmaktadır.

Ayrıca Yapı Kredi, müşterilerine 10.000 TL tutarında altı ay vadeli faizsiz kredi kullandırmaktadır. Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden başvurular alınmaktadır. Ek olarak Garanti Bankası da müşterilerine 10.000 TL faizsiz kredi imkanı sunmaktadır. Kampanya kapsamında 6 ay vade seçeneği ile 10.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkündür. Başvurular Garanti Bankası internet şubesi üzerinden yapılabilecek. Son olarak ise Denizbank, müşterilerine faizsiz kredi sağlayan bankalardan biridir. İnternet bankacılığı üzerinden başvuru kabul eden Denizbank, 6 ay vade farksız kredi programı ile müşterilerine 10.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır.

Bankaların Sunduğu Faizsiz Kredilerin Başvuru Şartları Nelerdir?

İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası ve Denizbank gibi kurumlar, müşterilerine 10.000 TL faizsiz kredi veriyor. Bu kampanyalara katılmak isteyen tüketiciler, bankaların mobil uygulamaları üzerinden başvuruda bulunabilirler. Başvuru prosedürü kısa ve tamamlanması kolaydır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR