İnstagram'a neden girilmiyor? İnstagram ne zaman geri gelecek

En büyük sosyal paylaşım platformlarından biri olan İnstagram'a girilemiyor. 14 Haziran Cuma gecesi instagram çöktü! İnstagram ne zaman düzelecek ne zaman geri gelecek? İnstagram kullanıcıları instagram sorununu araştırıyor.

İnstagram'a neden girilmiyor? İnstagram ne zaman geri gelecek
Yayın Tarihi: 14.06.2019 00:49:00

14 Haziran Cuma gecesi saat 00.40 itibariyle İnstagram çöktü! En büyük sosyal medya platformları arasında yer alan İnstagram, gece yarısı çöktü. İnstagram kullanıcıları instagram sayfasına girmek istediklerinde Facebook Error uyarısıyla karşılaşıyor. 

İnstagram'da gece yarısı itibariyle "Üzgünüm, bir şeyler ters gitti." uyarısı yer alıyor. İnstagram hesaplarına giriş yapılamıyor. Kullanıcılar instagram çöktü mü, instagram ne zaman düzelecek ne zaman gelecek? Sorularının cevabını araştırıyor. Tüm Türkiye genelinde İnstagram çöktü ve hiçbir kullanıcı şuanda instagram hesaplarına giriş yapamıyor.


İNSTAGRAM 14 HAZİRAN ÇÖKTÜ NE ZAMAN GELECEK?

İnstagram teknik ekibi şuanda hatayla ilgili çalışmalara başlamış durumda. Instagram ekibi, şuanda yaşanan sorundan haberdar oldu. Türkiye genelinde Instagram'a giriş yapılamıyor. Kullanıcılar instagram 14 haziran ne zaman düzelecek? İnstagram ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını araştırıyor.

İnstagram kullanıcıları instagram'ın düzelmesini beklerken şuan için her hangi bir açıklama gelmedi. İnstagram'ın ne zaman düzeleceği ve ne zaman geri geleceği henüz belli olmadı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR