İnstagram'a neden fotoğraf yüklenmiyor? İnstagram hikaye neden gezilmiyor

İnstagram 14 Haziran Cuma gecesi çöktü! İnstagram kullanıcıları instagram da fotoğraf yükleyemiyor ve hikayeler görüntülenemiyor. İnstagram story bölümünde gezilmiyor. Peki instagram ne zaman düzelecek? Instagram çöktü mü?

İnstagram'a neden fotoğraf yüklenmiyor? İnstagram hikaye neden gezilmiyor
Yayın Tarihi: 14.06.2019 00:54:00

14 Haziran Cuma gece yarısında İnstagram hesaplarına giriş yapamayan İnstagram kullanıcıları merakla İnstagram sorununu araştırmaya başladı. İnstagram'da neden neden fotoğraf yüklenmiyor? İnstagram hikayeler neden gezilmiyor? Soruları sorulmaya başlandı.

İnstagram hesaplarına giriş yapılamıyor. 14 Haziran Cuma gecesi instagram tüm Türkiye genelinde çöktü. İnstagram kullanıcıları fotoğraf yükleyemiyor ve story hikaye kısımları gezilemiyor. İnstagram'da yaşanan bu sorunun nedenleri ve kaynakları araştırılmaya başlandı. İnstagram'da fotoğraf yüklenememesi ile ilgili Instagram'ın teknik ekipleri çalışma başlattı. Sorun giderilmeye çalışılıyor.


İNSTAGRAM NEDEN FOTOĞRAF YÜKLENEMİYOR? 

İnstagram'da bazı kullanıcılar siteye girdiklerinde doğrudan Facebook Error uyarısıyla karşılaşıyor, kimisi de İnstagram android ve ios uygulamasından hesabına ulaşsa dahi fotoğraflar yüklenmiyor ve story hikayeler gezilmiyor.

İnstagram bu sorunla ilgili genel çaplı bir çalışma başlattı. İnstagram'ın ne zaman düzeleceği henüz belli olmadı ancak tüm Türkiye'de instagramın çökmesiyle ilgili sorun düzeltme çalışmaları başlatıldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR