İnstagram çöktü mü 14 Haziran İnstagram'a ne oldu en zaman gelecek

14 Haziran Cuma gece saatlerinde instagram giriş yapılamıyor. İnstagram neden girilmiyor instagram çöktü mü? İnstagram kullanıcıları, profillerine ulaşamıyor. İnstagramda bir sorun yaşanıyor.

İnstagram çöktü mü 14 Haziran İnstagram'a ne oldu en zaman gelecek
Yayın Tarihi: 14.06.2019 00:45:00

Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Instagram da 14 Haziran Cuma gece saatlerinde sorun yaşanıyor! İnstagram 14 haziran gecesi giriş yapılamıyor. Genel bir sorun yaşandığı öğrenildi. İnstagram'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar "Sorry, something went wrong." Facebook Error uyarısıyla karşılaşıyorlar.

İnstagram'da yaşanan sorunun kaynağı çözülmeye çalışılıyor. Şuan için Instagram ekibinden resmi bir açıklama gelmedi. İnstagram da sorunun tüm Türkiye'de hissedilmesi nedeniyle kısa sürede çözüleceği umuluyor.


İNSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK? İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

14 Haziran Cuma gecesi İnstagram'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar Instagram Error'la karşılaşıyor. Kullanıcılar internette instagram çöktü mü? Sorusunun cevabını araştırıyor. Evet, instagram tüm Türkiye genelinde çökmüş durumda.

İnstagram hata sorununun çözümü için şuanda uğraşıldığı kesin ancak instagramın ne zaman düzeleceği ve instagram kullanıcılarının ne zaman hesaplarına ulaşabileceği ile ilgili bir tarih ve saat henüz gelmedi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR