Instagram çöktü 18 Haziran Instagram ne zaman gelecek?

Instagram kullanıcıları bir anda instagram platformunun çökmesiyle bağlantı sorunu yaşıyor. Instagram'a neden girilemiyor, Instagram neden çöktü? Soruları soruluyor. Sosyal medya platformu instagramın çökmesiyle milyonlarca kullanıcı Instagram'a giriş yapamıyor.

Instagram çöktü 18 Haziran Instagram ne zaman gelecek?
Yayın Tarihi: 18.06.2019 18:17:00

Sosyal medya platformu Instagram, 18 Haziran Salı günü akşam 18.00 - 18.20 itibariyle sona erdi. Instagram'ın çökmesiyle birlikte milyonlarca kullanıcı Instagram'a giriş yapamıyor. Peki Instagram neden çöktü, ne zaman gelecek? Instagram ne zaman düzelecek? Instagram'a giriş yapamayan kullanıcılar çökmenin nedenini araştırıyor.

Instagram, tüm Türkiye'de sorun yaşıyor. Instagram'ın mobil ve web sitelerine giriş yapılamıyor. Instagram'da genel bir bakım mı yapılıyor yoksa ani bir sıkıntı mı yaşanıyor? Bu sorunun cevaplanması isteniyor. 


INSTAGRAM ÇÖKTÜ NE ZAMAN GELECEK?

İnstagram'a şu anda bağlanmak isteyenler Facebook I Error hatasıyla karşılaşıyor. Facebook Error hatasının ardından Instagram'a giriş yapamayan kullanıcılar sorunun nedenini arıyor. Bu sorunla ilgili Instagram'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz günlerde de Instagram kullanıcıları aynı türden bir sorunu yaşamıştı. İnstagram'ın kısa süre içinde düzelmesi bekleniyor. İnstagram, şu anda bakım-onarım çalışmalarına başladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR