ING Bank, Emekli Maaşı Taşıyanlara 8.500 TL Promosyon Ödemesi Sunuyor

ING Bank'ın sunduğu 8.500 TL promosyon ödemelerinden bütün emekli olan kişiler faydalanabilirler.

ING Bank, Emekli Maaşı Taşıyanlara 8.500 TL Promosyon Ödemesi Sunuyor
Yayın Tarihi: 25.04.2023 23:05:00

ING Bank, emekli maaşını bu bankaya taşıyan kişilere büyük bir fırsat sunuyor. Bankanın yeni açıklamasına göre, emekli maaşını ING Bank'a taşıyan herkes 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabilecek. Ayrıca, otomatik fatura ödeme talimatı veren kişilere de 1.500 TL nakit ödeme yapılacak.

EYT ile Emekli Olanlar da Bu Promosyondan Yararlanabilirler

Bu promosyon ödemelerinden EYT ile emekli olan kişiler de faydalanabilirler. Böylece, emekli olan herkesin yararlanabileceği bu durum sayesinde maaşını ING Bank'a taşıyan ve 3 yıllık taahhütname imzalayan herkes 8.500 TL ve 10.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabilecek. 1.500 TL'de otomatik ödeme talimatı veren kişilere verileceği için toplamda 10.000 TL'lik bir nakit ödeme almak mümkün oluyor.

Kimler Bu Destekten Yararlanabilir?

ING Bank'ın sunduğu 8.500 TL promosyon ödemelerinden bütün emekli olan kişiler faydalanabilirler. 1.500 TL olan ödenekten de otomatik ödeme talimatı veren herkes yararlanabilir.

Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca burada kalma sözü veren herkese verilebilecek olan bu promosyon, pek çok vatandaşın yüzünü güldürdü. EYT ile emekli olan kişilerin de yararlanabileceği bu durumdan bütün emekli kategorilerindeki ve alandaki herkes yararlanabilir. Avantajlı olan bu durumdan herkesin yararlanabilmesi ve aynı zamanda kolaylıkla 10.000 TL promosyon ödemesinin alınması mümkün. ING Bank şubesine giderek, kimliğinizle birlikte emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Sadece 3 yıllık taahhütname imzalayarak, hızlı bir şekilde ING Bank'a taşınmış olup maaşınızı buradan almaya başlayabilirsiniz. Bu şekilde promosyon ödemesinden faydalanmak mümkündür.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR