İnfaz Koruma Memuru alımları 2019 ne zaman yapılacak

Adalet Bakanlığı CTE İnfaz Koruma Memuru alımları ne zaman yapılacak? 2019 yılında CTE İnfaz Koruma Memuru kaç kişi alınacak, ne zaman ilana çıkacak? 2019 yılında Adalet Bakanlığı bünyesindeki Ceza ve Tevkif Evleri için yaklaşık 19 bin personel alınacak, detaylar haberimizde...

İnfaz Koruma Memuru alımları 2019 ne zaman yapılacak
Yayın Tarihi: 21.06.2019 16:52:00

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, binlerce vatandaşın beklediği müjdeyi verdi. Adalet Bakanlığı bünyesinde yer alan Ceza Tevkif Evleri için yeni personel alımları araştırılıyordu. Binlerce vatandaşa yeni iş imkanı getirecek 2019 CTE İnfaz Koruma Memuru alımları ne zaman yapılacak? İnfaz koruma memuru alım ilanı ne zaman yayınlanacak? 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yeni açıklamalarla 2019 CTE İnfaz Koruma Memuru alımlarına ilişkin soruları yanıtladı. Buna göre 2019 yılı içerisinde Adalet Bakanlığı bünyesinde CTE personel alımları 19-20 bin sayısına ulaşacak. Katip, mübaşir, İnfaz Koruma Memurları, gardiyan ve şoför ile hizmetli sınıfında personel alımları 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek

2019 İNFAZ KORUMA MEMURU ALIMLARI NE ZAMAN?


Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklama binlerce personel adayı için umut oldu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül; Adalet Bakanlığı bünyesine personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Yakın zamanda Adalet Bakanlığı personel alım ilanın çıkmasını bekleyen adaylar için meraklı ve heyecanlı bekleyiş sürüyor. 2019 yılında 17 bin civarında personel alımı yapacak olan CTE ile Adalet Bakanlığı'nın açıklamaları sabırsızlıkla takip ediliyor. 

Bakan Gül, İnfaz koruma memuru alımlarıyla ilgili, Adalet Bakanlığı'nın bu yıl yapacağı toplam personel alım sayısını açıkladı ancak tarih vermekten kaçındı. Yine de İnfaz Koruma Memuru alım ilanının Eylül-Ekim aylarında açılması bekleniyor. İnfaz Koruma Memuru adayları şimdiden ilanı araştırmaya başladı.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR