İndirimli Yılbaşı Hediye Günleri Demirören İstiklal'de Başlıyor

2018’in ilk hediyeleri 9 gün boyunca Gift Days İstiklal’de sizleri bekliyor. Birbirinden özel hediyelikleri, ziyaretçilerine en uygun fiyatlarla sunan Gift Days İstiklal, 23-31 Aralık 2017 tarihleri arasında Demirören İstiklal’de ziyarete açılıyor.

İndirimli Yılbaşı Hediye Günleri Demirören İstiklal'de Başlıyor
Yayın Tarihi: 22.12.2017 16:22:00

Bu yıl da sevdiklerini unutmayanlar “İndirimli Yılbaşı Hediye Günleri”nde buluşuyor.

Organizasyon bu sene ilk defa Demos Fuarcılık organizasyonunda, OTİAD (Osmanbey Tekstilci İş Adamları Derneği) işbirliği ile gerçekleşecek.

Modanın kalbinin attığı Osmanbey’de bulunan üretici firmaların, ürünlerini çok uygun fiyatlarla sergileyeceği etkinlikle beraber İstanbullular 2018 yılına merhaba diyecek.
Ziyaretçiler Gift Days İstiklal’de; hazır giyim, antika, cam, seramik hediyelik ürünler, binlerce değişik el sanatları ve gümüş takılar, bay-bayan ile çocuk giyim ve aksesuarları, yağlı boya tablolar ve daha birçok hediyeliği bir arada bulabilecekler.




9 gün boyunca devam edecek olan etkinlik Demirören İstiklal’in B2 ve B3 katında 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Giriş ücretsizdir.

Ziyaretçiler bir yandan alışverişlerini yapıp, sanat etkinliklerine katılırken bir yandan İstiklal
Cadde’sinin tarihi havasında canlı müzik ile günün tadını doyasıya çıkarma imkânı bulacaklar.

Demos Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan şunları söyledi: “Aralık ayının ortasına doğru İstiklal’deki altyapı çalışmalarının sona ereceğinin bilgisini aldık. Çalışmalar bittiğinde caddenin eski güzelliğine kavuşacağına eminiz. Biz de Demos Fuarcılık olarak OTİAD ile birlikte İstiklal’in açılışını yapmak amacıyla bu yıl ilk defa Demirören İstiklal’de düzenlenecek “İndirimli Yılbaşı Hediye Günleri”ni organize etmeye karar verdik”
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR