İnci Türkay Atilla Saral ile sessiz sedasız evlendi

11 yıldır gözlerden uzak mutlu bir şekilde ilişkilerini sürdüren oyuncu çift İnci Türkay ve Atilla Saral cumartesi günü Londra'da kıyılan sürpriz bir nikahla dünya evine girdi. İşte detaylar...

İnci Türkay Atilla Saral ile sessiz sedasız evlendi
Yayın Tarihi: 24.09.2019 15:56:00

Eski manken şimdilerde oyuncu olan Atilla Saral, 11 yıldır birlikte olduğu oyuncu İnci Türkay ile cumartesi günü evlendi. Uzun süreli birlikteliklerini Londra'da sade bir nikahla taçlandıran oyuncu çift mutlu günlerinden fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İnci Türkay ilk evliliğinden olan oğlunun eğitim hayatı nedeniyle Londra'ya taşınmış ve bir süredir burada yaşıyordu. Hayat arkadaşını yalnız bırakmak istemeyen Atilla Saral ise onun ardından bir restorant açma planıyla Londra'ya yerleşmişti. 




SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Uzun yıllardır gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdüren İnci Türkay ve Atilla Saral sürpriz bir şekilde evlendi. Sade bir törenle resmiyette de hayatlarını birleştiren ikili nikahlarına yalnızca ailelerini ve yakın dostlarını çağırdılar.

İngiltere'nin başkenti Londra'da sade bir törenle dünyaevine giren Atilla Saral ve İnci Türkay, nikah töreninden olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Ünlü oyuncuların fotoğraflarına kısa sürede tebrik mesajları ve beğeni yağdı. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR