İkimizin Yerine Yeni Anandi kimdir? Yeni Anandi Toral Rasputra'nın Hiç Görmediğiniz Halleri Görüntüleri

İkimizin Yerine dizisi 303. bölümde Pratyusha Banerjee yerine Toral Rasputra diziye dahil oldu! İkimizin Yerine dizisinin Anandi'leri değişti ve yeni Anandi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kanal 7'nin sevilen dizisi İkimizin Yerine'nin yeni Anandisi'nin hiç görmediğiniz halleri sizlerle...

İkimizin Yerine Yeni Anandi kimdir? Yeni Anandi Toral Rasputra'nın Hiç Görmediğiniz Halleri Görüntüleri
Yayın Tarihi: 11.07.2019 14:32:00

İkimizin Yerine 303. bölümle birlikte Pratyusha Banerjee'nin yerine yeni Anandi olarak Toral Rasputsra diziye dahil oldu. O da en az Pratyusha kadar güzel ve cana yakın olsa da İkimizin Yerine dizisinin Türk izleyicileri, halen daha Pratyusha Banerjee'yi aramıyor değil. Ancak kısa sürede dizinin yeni Anandi'si Toral Rasputra'da benimseneceğe benziyor.

Kanal 7, İkimizin Yerine dizisinin yeni Anandi'si Toral Rasputra'nın hiç görülmeyen hallerini yayınladı. İkimizin Yerine izleyicisini heyecanlandıran yeni Anandi kimdir? Yeni Anandi'nin hiç görülmemiş görüntüleri araştırılıyor.

İKİMİZİN YERİNE ANANDİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI GERÇEK SEBEBİ İÇİN TIKLAYIN.


İKİMİZİN YERİNE YENİ ANANDİ TORAL RASPUTRA KİMDİR? GÖRÜNTÜLERİ...


Toral Rasputsra, 1987 de Mumbai'de doğmuştur. Ticaret koleji mezunu olan Toral Raspustra, okul yıllarında başarılı bir öğrenciydi. 2018 yılında eşinden boşanan Raspustra, 2007'de komedi dizisiyle televizyona ve oyunculuğa adım attı. Son 2 yılda Mersai dizisinde rol alan Raspustra, şimdi de İkimizin Yerine 303. bölüm ile Anandi karakterine hayat verecek.

Toral Raspustra, geleneksel Hint dansları konusunda çok iddialı, güler yüzü, sevecenliği ve temiz kalpliliği ile eski Anandi'yi aratmayacak ancak yine de Türk izleyiciler eski Anandi Patrusyha Banerjee'yi geri istemiyor değil. Ancak Patrusya Banerjee diziye bir daha dönmeyecek. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR