İkimizin Yerine Eski Anandi Neden Diziden Ayrıldı İntihar mı Etti? Pratyusha Banerjee Diziden Çıktı!

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de Anandi rolünde izlediğimiz Pratyusha Banerjee diziden ayrıldıç Peki Pratyusha Banerjee neden diziden çıktı? Pratyusha Banerjee'nin intihar ettiği öldüğü iddia ediliyor. Bu iddialar doğru mu?

İkimizin Yerine Eski Anandi Neden Diziden Ayrıldı İntihar mı Etti? Pratyusha Banerjee Diziden Çıktı!
Yayın Tarihi: 10.07.2019 19:17:00

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizisi İkimizin Yerine'de rol alan ve Anandi karakterini canlandıran Pratyusha Banerjee, diziden ayrıldı. İkimizin Yerine izleyicisini çok üzen haber, İkimizin Yerine 303. bölümde geldi! İkimizin Yerine 303. bölümde Anandi'ler değişti! Peki neden değişti? Pratyusha Banerjee diziden neden ayrıldı?

Pratyusha Banerjee'nin diziden ayrılmasının ardından birçok iddia ortaya atıldı. Pratyusha Banerjee'nin psikolojik sorunlar yaşadığı bu nedenle intihar ettiği ve öldüğü iddiası izleyicileri daha da üzdü. Ancak İkimizin Yerine dizisinin başrolü, Anandi'si Pratyusha Banerjee'nin diziden ayrılmasının gerçek nedeni henüz kesin olarak bilinmiyordu. Ve gerçek ortaya çıktı...

İKİMİZİN YERİNE ESKİ ANANDİ - PRATYUSHA BANERJEE NEDEN AYRILDI?




Anandi karakterini canlandıran Pratyusha Banerjee, 303. bölümün ardından diziden ayrıldı. Her ne kadar öldüğü ve intihar ettiği söylense de gerçek bu değil. Banerjee, sağlık sorunları nedeniyle, yoğun set temposuna dayanamadı ve hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok yıprandı. Bu yüzden de diziden ayrılma kararı aldı. 

Dizide 303. bölümden itibaren Anandi karakterini, Hint oyuncu Toral Rasputra canlandıracak. Dizi severler, Toral Rasputra'yı da şimdiden benimsedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR