İkimizin Yerine Anandi öldü mü? Anandi Diziden Neden Ayrıldı GERÇEK SEBEBİ

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine'de Anandi diziden ayrıldı. Pratyusha Banerjee'nin diziden ayrılmasıyla birlikte yeni Anandi Toral Rasputra oldu. Peki eski Anandi, Pratyusha Banerjee öldü mü intihar mı etti? Eski Anandi diziden neden ayrıldı?

İkimizin Yerine Anandi öldü mü? Anandi Diziden Neden Ayrıldı GERÇEK SEBEBİ
Yayın Tarihi: 22.07.2019 11:48:00

Kanal 7'nin en sevilen ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine'de şok bir değişiklik yaşanmıştı! Dizide rol alan eski Anandi Pratyusha Banerjee diziden ayrılmış, yerine Toral Rasputra isminde yeni bir Hint dizi oyuncusu Anandi olarak diziye katılmıştı. Dizi severler eski Anandi diziden neden ayrıldı? Anandi neden diziden çıktı, öldü mü, intihar mı etti? Pratyusha Banerjee öldü mü? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

PRATYUSHA BANERJEE ÖLDÜ MÜ İNTİHAR MI ETTİ? 

İkimizin Yerine dizisinde 303 bölüm boyunca "Anandi" rolüyle yer alan ve Türk seyirciler tarafından da çokça sevilen Pratyusha Banerjee'nin intihar ettiği ve bu yüzden dizide yer almadığı iddiaları gündemi salladı. Ancak işin aslı böyle değil... Pratyusha Banerjee'nin intihar ettiği, öldüğü iddiaları doğru değil. Kanal 7'de bu iddialar için "Anandi diziden neden ayrıldı?" videosu yayınladı.


ANANDİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI? İŞTE GERÇEK SEBEBİ



İkimizin Yerine'nin Anandi'si Pratyusha Banerjee diziden sağlık sorunları ve psikolojik rahatsızlıkları sebebiyle ayrıldı ancak ölmedi veya intihar etmedi. Gerçekte Pratyusha Banerjee, diziden ayrıldıktan 3 yıl sonra sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR