İkimizin Yerine 373. bölüm izle - 15 Eylül İkimizin Yerine 373. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 373. bölümüyle 15 Eylül Pazar günü ekranlarda olacak. İkimizin Yerine tutkunları heyecanla 373. bölüm fragmanını ve özetini izlemek için harekete geçti. İkimizin Yerine 373. bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 373. bölüm izle - 15 Eylül İkimizin Yerine 373. bölüm fragmanı ve özeti
Yayın Tarihi: 14.09.2019 11:26:00

Kanal 7'de günlük olarak yayınlanan ve en çok izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine 373. bölümüyle 15 Eylül Pazar günü yayınlanacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 373. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 373. bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 373. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Sizler için araştırdık.

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde Rathan geri dönüyor! Ganga ve Jagdish'in bir çocukları olduğunu ailesinden öğrenen ve ailesinin, köylüler tarafından tepki aldığını duyan Rathan, Jagdish - Ganga çiftine bir kötülük mü yapacak? Ganga'nın oğlu Manu'yu almak için harekete geçen Rathan gerilimli anlara neden oluyor! 

İkimizin Yerine 373. Bölüm Özeti izle 

 


İkimizin Yerine dizisi 373. bölümde: Shiv ve Anandi, Amol'un yürüyebilmesi için ellerinden geleni yaparlar. Amol'un okul çağı da gelmiştir. Anandi ve Shiv, onun ayağa kalkıp arkadaşları gibi oyun oynaması için tüm fedakarlığı yapmaya hazırdırlar. Okula giden Amol'e bazı çocuklar kötü davranır ve alay ederler. 

Amol'un okula başlaması herkesi mutlu eder. Bu sırada Jagdish ve Ganga'nın yeni doğan evlatları için bir tören düzenlenir. Bebeğin ismi de belirlenmiştir. Törene Anandi'nin babası da gelir! Dadisa torununun adını herkese ilan eder! Törende Amol de vardır.

Jagdish ve Ganga, törende Dadisa'ya büyük bir sürpriz de yaparlar! Dadisa çok duygulanır. 

İkimizin Yerine 373. bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 373. bölümüyle 15 Eylül Pazar günü saat 16:10'da yayınlanacak. İkimizin Yerine tutkunları, heyecanla İkimizin  Yerine 373. bölüm fragmanını araştırıyor ancak henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. İkimizin Yerine 373. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz. İkimizin Yerine 373. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan paylaşılacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR