İkimizin Yerine 371. bölüm izle - İkimizin Yerine 13 Eylül Cuma yeni bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 371. bölümüyle 13 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak. Dizi severler İkimizin Yerine 371. bölüm fragmanı ve özetini araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 371. bölümde neler olacak? İzle seçenekleriyle sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine 371. bölüm izle - İkimizin Yerine 13 Eylül Cuma yeni bölüm fragmanı ve özeti
Yayın Tarihi: 12.09.2019 11:10:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine yeni bölümü 371. bölümle 13 Eylül Cuma günü izleyicisiyle buluşacak. İkimizin Yerine tutkunları heyecanla 371. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 13 Eylül yeni bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Detaylar haberimizde sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde Sanchi yepyeni bir oyunun peşindedir! Anandi ve Shiv'in evlatlıkları ise eve gelmiştir! Bu çocuk Anandi'ye ilk kez "Anne" demiştir. Ganga'nın gebeliği ise kötü durumdadır! Dadisa ise Bebek karşılama partisi tertip ediyor. Bu partiye Anandi 'oğluyla' ve Sanchi'yle birlikte katılıyor. Sanchi'yi gören herkes şok oluyor! 

İkimizin Yerine 371. Bölüm Özeti izle 

 


İkimizin Yerine dizisi 371. bölümde Ganga, hamileliğinin 7. ayındadır ve doğuma artık kısa bir süre kalmıştır. Onun için bir tören düzenlenir. Bu törenin amacı Ganga'nın kendini mutlu hissetmesidir. Törene Sanchi'de katılmış ve fesat gözleriyle Ganga'yı izlemektedir. Ganga'nın mutlululuğunu bitirmek isteyen Sanchi, onunla yalnız kaldığında kötü sözler sarf eder. Ganga törende fenalaşır ve hastaneye kaldırılır! Ganga doğum yapmıştır ve bebek doğmuştur! Jagdish artık baba olmuştur. Jagdish, Sanchi'nin yaptıklarını öğrenince telefon açar ve ona ağzına geleni söyler! 

Evde artık güzel ve mutlu günler başlar. Hem Jagdish-Ganga hem Anandi-Shiv çocuk sahibi olmuşlardır. 

İkimizin Yerine 371. bölüm Fragmanı İzle 



Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 371. bölümü 13 Eylül Cuma saat 16:10'da yayınlanacak. Dizi severler, İkimizin Yerine 371. bölüm fragmanını araştırıyor ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İkimizin Yerine 371. bölüm özetini yukarıdan izleyebilirsiniz, fragman ise yayınlandığında bu sayfadan paylaşılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR