İkimizin Yerine 370. bölüm izle - İkimizin Yerine 12 Eylül Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 370. bölümüyle 12 Eylül Perşembe günü yayınlanacak. Dizi severler şimdiden İkimizin Yerine 370. bölümü araştırmaya başladı. İkimizin Yerine 370. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 12 Eylül neler olacak? Cevabı haberimizde.

İkimizin Yerine 370. bölüm izle - İkimizin Yerine 12 Eylül Perşembe yeni bölümde neler olacak?
Yayın Tarihi: 11.09.2019 11:30:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'de 370. bölüm heyecanı yaşanıyor! Dizi severler büyük bir heyecanla İkimizin Yerine 370. bölümü bekliyor. İkimizin Yerine 370. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 370. bölümde neler olacak? Tüm detayları sizler için hazırladık...

İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde Shiv ve Anandi'nin evlilik yıldönümlerinde evlat edinecekleri çocuk da vardır! Shiv ve Anandi, yürüme engelli bir çocuğu evlat edineceklerdir! Bu arada hamile olan Ganga hastanede kaza geçirir! Bu arada Sanchi, amcasına Shiv'in öz oğlu olduğunu söyler! Menakşe bu zor soru karşısında gerçeği söylüyor! Shiv ve gerçek babası kavuşuyor! Bu sahne duygu dolu anlara sahne oluyor! 

İkimizin Yerine 370. bölüm Fragmanı izle 




İkimizin Yerine dizisi 370. bölümde Shiv ve Anandi romantik anlar yaşar. Evlilik yıl dönümlerinde Shiv ve Anandi, birbirlerine olan aşklarını dolu dolu yaşamışlardır. Anandi, Shiv'e duyduğu minneti ve aşkı açıklar. Shiv de Anandi'yi sarıp sarmalar. Bu arada telefon çalar. Arayan Shiv'in ailesidir. Anandi açar. Mahi, Anandi'yi aradığında Anandi "Şu anda tüm hatlar dolu sonra tekrar arayın." der. Tüm aile kahkahaya boğulur. 

Anandi ve Shiv romantik anlar yaşamaya devam eder. Bu arada herkes mutludur ve Dadisa, Anandi - Shiv çiftinin evlat edinmesine çok mutlu olur. 

İkimizin Yerine 370. bölüm 12 Eylül Perşembe İzle 

İkimizin Yerine dizisi 370. bölümüyle 12 Eylül Perşembe saat 16:10'da yayınlanacak. Dizi severler heyecanla İkimizin Yerine 370. bölümü araştırıyor ancak şuanda özet ve fragman yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR