İkimizin Yerine 368. bölüm özet izle - İkimizin Yerine 10 Eylül Salı 368. bölüm fragmanı izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine'nin 368. bölüm özeti ve fragmanı yayınlandı! 10 Eylül Salı İkimizin Yerine yeni bölümü izlemek isteyen dizi severler şimdiden araştırmalarını başladı. İkimizin Yerine 368. bölümü tüm detaylarıyla haberimizde...

İkimizin Yerine 368. bölüm özet izle - İkimizin Yerine 10 Eylül Salı 368. bölüm fragmanı izle
Yayın Tarihi: 9.09.2019 17:22:00

 Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 368. bölümüyle 10 Eylül Salı günü ekranlarda olacak. Dizi severler, heyecanla İkimizin Yerine 368. bölümü izlemek istiyor. İkimizin Yerine 368. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Detayları sizler için hazırladık.

Dizi severler İkimizin Yerine 368. bölümü araştırmaya başladı! İkimizin Yerine dizisinin yayınlanan son bölümünde Anup'un hafızasını geri kazanması için herkes elinden geleni yapar. Anup geçici hafıza kaybı yaşamaktadır. Öte yandan Ganga hamiledir ancak hastalığı nedeniyle Ganga'nın hamileliği hem kendisi hem de bebek için risklidir. Çocuğunu aldırmak zorunda kalan Ganga, yine de bunu yapamaz! Çünkü gebeliğin 5. haftasındadır ve şuan bebeğin alınması risklidir. Ganga, zor da olsa bebeğini dünyaya getirecektir. 

İkimizin Yerine 368. Bölüm Özeti Yayınlandı 

 


İkimizin Yerine dizisi 368. bölümde Anup'un hafızası sonunda yerine gelmiştir ve artık her şeyi hatırlıyordur. Herkes buna çok sevinir. Anup yine de Shiv'in kendi oğlunu bilmemektedir. Hafızası yeni yerine geldiği için de bu ona söylenmeyecektir. Bu sırada Jagdish ve Ganga'da çok mutludur. Jagdish, Ganga'yı bir an olsun yalnız bırakmaz. Dadisa gelir ve bu romantik tabloyu bir miktar bozar. 

Shiv ve Anandi, bir çocuk esirgeme yurduna giderler. Orada ayakları tutmayan bir erkek çocuğunu gören ikili çok duygulanır. Anandi ve Shiv, bu çocuğu evlat edinmek istemektedirler. Anandi, ailesine böyle bir teklifi açtığında herkes Anandi'ye tepki gösterir. Sanchi bu işi bozmak için neler yapacak dersiniz?

İkimizin Yerine 368. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 368. bölümüyle 10 Eylül SAlı günü saat 16:10'da izleyiciyle buluşacak. İkimizin Yerine 368. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR